Nieuw nummer: Simply haken nr. 1/2023 – inspiratiebron: de natuur

Het einde van de winter nadert stap voor stap, de dagen worden gelukkig weer langer, maar wij blijven nog een tijdje in cocooning-modus voordat we naar buiten gaan om ons gezicht door de zachte zonnestralen te laten verwarmen. Nog even blijven wij lekker binnen om te werken aan onze haakprojecten!  In dit nummer verrassen wij alle haakfans met het speciale thema ‘Schoonheid uit de natuur’. Houd je meer van de jungle? Bekijk dan de trui met luipaardenprint. Maar natuurlijk hebben wij nog meer interessante modellen voor de lente.

Een beestenboel...

De lentetrui met lange mouwen valt niet alleen op door de frisse kleuren, maar zeker ook door het luipaardendessin op de pas. En als je dit grappige monster ziet, hoef je echt niet bang te worden, het is maar een gehaakt exemplaar!

Met interessante ajourpatronen

Ajourpatronen komen niet alleen veelvuldig bij breimode voor. Ook binnen de haakwereld zijn gaatjes een geliefd thema. Wij laten hier twee modellen zien waar de gaatjes het karakter van het model bepalen: een superlange sjaal en een deken.

Leuke ideetjes voor de lente

Met woonaccessoires kun je op een heel simpele manier de kamer een frisse voorjaarsuitstraling geven, bijvoorbeeld met het kussen met ruiten in verschillende kleuren. Decoratief ideetje: neem een wit T-shirt en haak op het voorpand het meisje in het rode jurkje en de band met bloem in het haar.

Deze modellen en nog veel meer staan in het nieuwe nummer Simply haken nr. 1/2023 dat vanaf komend weekend in de winkel of online verkrijgbaar is.