De collectie pdf patronen van burda easy januari/februari 2023 is nu online verkrijgbaar!

De complete collectie pdf patronen van burda easy januari/februari 2023 is nu online via www.burdastyle.nl verkrijgbaar!

Topje in drievoud!

Tops au top !Tops au top !

Topjes kunnen heel makkelijk een andere uitstraling krijgen... door de lengte te variëren of een geheel ander stofje te kiezen. Bekijk onze drie unieke exemplaren!

Tops au top !Tops au top !

Jurk met hoodie

Robes à capucheRobes à capuche

De ene keer heel vlot met strepen, de andere keer lekker zacht van fleece of opvallend in het roze. Eén ding is zeker: de capuchon verleent deze jurk een sportieve touch!

Robes à capucheRobes à capuche

Nauwsluitende broek

Cycliste et leggingCycliste et legging

Om het even hoe je ze noemt (legging of fietsbroek), belangijk is dat je deze modellen van superelastische stof naait, anders is de pasvorm niet gegarandeerd!

Cycliste et leggingCycliste et legging

Blouses

BlousesBlouses

Tja, wie van de drie! Deze keer is de keuze niet makkelijk, want de drie blouses met lange mouwen hebben allemaal een bijzonderheidje: de gestippelde versie heeft mouwboordje met luipaardenprint, de Paris-versie heeft rozewit gestreepte boordjes, het roze exemplaar heeft bijpassende gestreepte boorden.

BlousesBlouses

Blousonjack

Blouson bomberBlouson bomber

In de jaren 50 was het bomberjack een stoer kledingstuk dat iedereen wilde dragen. En waarom zou dat nu anders zijn? Je kunt kiezen uit drie verschillende lengtes. Stem de keuze van de stof op jouw persoonlijke voorkeur af!

Blouson bomberBlouson bomber

Alle modellen van dit nummer zijn via onze website www.burdastyle.nl verkrijgbaar!

Burda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijkBurda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijk