De pdf patronen van burda curvy nr. 1/2023 zijn nu online verkrijgbaar!

Alle modellen van burda curvy nr. 1/2023 zijn nu als pdf patroon online verkrijgbaar via www.burdastyle.nl.

Shirts, blouses & vest

HautsHauts

Links: Model 405 – op dagen dat de lente nog te wensen overlaat, kruipen we weg in dit stijlvolle vest met grote (en praktische) opgestikte zakken. Houd je van chic? Dan kun je de ceintuur vervangen door een elegante leren riem. Rechts: Model 414 - De blouse is dubbel mooi: ten eerste door de plooien aan de voorkant die de knoopsluiting vervangen, en ten tweede door het materiaal: diervriendelijke zijde.

HautsHauts

Jurken

RobesRobes

Links: Model 410 - de plooien in de taille zorgen ervoor dat de jurk mooi valt, en dankzij de vloeiende viscose zit er veel beweging in het licht uitlopende rokgedeelte. In onze videotutorial laten we je zien hoe je het model stap voor stap naait. Rechts: Model 402 - Deze jurk is charmant: de overhemdkraag, knoopsluiting, manchetten en de geplooide rok komen bij Liberty-print perfect tot hun recht.

RobesRobes

Broeken

PantalonsPantalons

Links: Model 409 A - Culottes blijven ook dit seizoen trendy. Dit exemplaar heeft een praktische zak in de naad en afgeronde splitten aan de zomen. Rechts: Model 404 - Minstens zo comfortabel als een trainingsbroek, maar veel eleganter (en luchtiger!): de linnen broek met zakken in de deelnaden wordt onze nieuwe favoriet dit komende seizoen. 

PantalonsPantalons

Gilet, jasje & mantel

Gilet, veste, manteauGilet, veste, manteau

Links: Model 417 - De getailleerde blazer heeft een vrij klassieke snit – waardoor hij een echte modefavoriet is voor vele seizoenen. Toch is hij niet saai, dankzij de contrasterende biezen en 
de grote opgestikte zakken. (Je kunt er ook de bijpassende broek bij maken). Rechts: Model 406 - Lange revers (die je langer doen lijken!), zakken met klep, en een diepe stolpplooi op de rug: dankzij de ceintuur kan de slanke trenchcoat met knopen in klassieke hoornlook los of getailleerd worden gedragen.

Gilet, veste, manteauGilet, veste, manteau

Alle pdf patronen zijn online verkrijgbaar via onze website: www.burdastyle.nl

Burda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijkBurda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijk