September 2022: het nieuwe nummer van burda curvy

Herfst en winter zijn tijden voor knusheid. De modellen in dit nieuwe nummer van burda curvy laten zien dat ‘knus’ er ook heel stijlvol uit kan zien. Maar ze brengen niet alleen vreugde in termen van naaien en comfort, ze zetten ons ook op een positieve manier in het middelpunt van de belangstelling. Vind je dat leuk, maar houd je ook van glamour? Die bieden we ook met een partyjurk in felroze!

Voor naar het werk

Voor naar het werk

Foto links: In de licht getailleerde jacquard blazer met lange revers, klepzakken en smalle mouwen zie je er altijd goed uit. Foto rechts: Natuurlijk kennen we pepita als geweven patroon, maar het werkt ook heel goed als XL-print – zoals op deze blouse met een klein opstaand kraagje, een stolpplooi op de rug en vrouwelijke strikbandjes in plaats van strakke manchetten.


Met glamoureffect

Met glamoureffect

Foto links: Bij de broek met afgeronde heupzakken is de galonstreep slechts opgestikt, niet ingezet. De broek wordt aan de achterkant gesloten met een ritssluiting. Op ons YouTube-kanaal leer je in een video tutorial hoe je het model zelf kunt naaien. Foto rechts: Onze nieuwe favoriet: hoewel het shirt een eenvoudige snit heeft (en ook na uren nog comfortabel is!), maakt de spannende glitterjersey er iets heel bijzonders van (de rok is een gekocht exemplaar).


Boho-look

Boho-look

Foto links: Deze jurk is perfect: hij heeft een zacht vallende kraag en omarmt onze rondingen. Een leuk extraatje: het trendy inzetstukje van tule bij de hals. Foto rechts: De rok van viscose heeft een spannend dessin. De banen die naar beneden toe wijder worden, geven je een fantastisch figuur, en met een maillot en stoere laarzen wordt de rok geschikt voor de herfst en winter. 


Favoriet: een partyjurk

Favoriet: een partyjurk

Deze partyjurk is niet alleen qua kleur een absolute topper. Het wikkeleffect zorgt voor een mooi decolleté (de ‘bandjes’ tonen soms veel, soms weinig décolleté; je kunt zelf kiezen hoeveel), de vakkundig geplaatste deelnaden geven je een perfect figuur. 


Deze en nog veel meer modellen staan in burda curvy nr. 2/2022. Dit tijdschrift is nu in de winkel verkrijgbaar. Je kunt het ook via onze website kopen: klik hier!

IK WIL EEN ABONNEMENT

GROOT NIEUWS: in 2023 zullen en er niet 2 maar 4 (!) nummers van burda curvy verschijnen!

Burda naaiboek