Mijn favoriete model uit het nieuwe nummer van burda easy!

Het nieuwe seizoen begin je natuurlijk met een collectie die je met burda easy september/oktober samenstelt. Je kunt een keuze maken uit in totaal 15 modellen. En twee modellen worden in een video-tutorial toegelicht. Bekijk de modellen van dit nieuwe nummer!

 

Van tricotstof

Jerseys ajustés

 

We zijn klaar met oversized! De nieuwe truien en shirts zijn nauwsluitend, hebben een kleine opstaande kraag en zijn veel moderner dan baggy shirts. In de burda easy vind je drie exemplaren in deze look. Welk model is jouw favoriete model?

 

Drie mooie jurken

Dressing de robes

 

Deze jurken met raglanmouwen en volants zijn echte showstoppers – ze hebben een supercasual (en comfortabele!) snit. De lengte kun je variëren: tot op de knieën of net over de knieën heen. Leuk idee: wijde mouwen, met volant of met strikceintuur.

 

Een hippe broek

Le Flare en scène

 

Helemaal hip: drie snel genaaide broeken met wijder wordende pijpen. Genaaid van rekbare stof supercomfortabel! De broek op de middelste foto leggen wij stap voor stap nog eens extra in de video-tutorial uit. Hij is gemaakt van stretchfluweel, maar je kunt ook een andere stretchstof kiezen. 

Een chique blouse

Partenaire chic

 

Mag het ietsje extravaganter zijn? Wie kan deze drie coole blouseshirts van duurzame stoffen met een elegante (maar makkelijk te naaien) sjaalkraag weerstaan? De keuze van de stof bepaalt de uiteindelijke uitstraling van de blouse. Wij maakten de blouses van popeline, zijde en satijn. 

 

Mijn lievelingsjas

Ma pièce idéale

 

Heel vakkundig! Ze zijn makkelijk te naaien en zien eruit als designerstukken: drie jasjes met verschillende lengtes met zakken in de naad, platte kraag en drukkers. Wij naaiden de jassen (van links naar rechts) van satijn, wollen stof en namaakleer.  

Alle modellen van deze collectie staan in burda easy nr. 5/2022 dat in de winkel verkrijgbaar is. Je kunt het tijdschrift ook bestellen via www.burdastyle.nl

Alle modellen kunnen ook als pdf patroon besteld worden: klik hier!

IK WIL EEN ABONNEMENT

 

 

Burda naaiboek