Nieuw nummer : Simply haken  2304 – een prachtige herfst

Voor een fantastische herfst hebben wij in dit nummer van Simply haken een gevarieerde collectie van modellen samengesteld, variërend van vrolijke spulletjes zoals boekenleggers en zonnebloemen, bloempotten & cactussen, decoratieve herfstmotieven tot modellen met granny squares en een kindertrui met spookjes. Dat wordt een mooie herfst!

Granny squares

Het maakt niet uit of je jong of oud bent. Je bent nooit te oud om granny squares te haken. Deze amigurumi-oma levert het bewijs! Aan de voorkant ziet het lange vest er eigenlijk onopvallend uit. Maar zodra je je omdraait, zal iedereen even kijken en vol bewondering de granny squares gadeslaan.

Decoratieve projecten

Vanaf nu kun je het hele jaar door van de prachtige klimplant genieten! Maak de muurdecoratie in de tapestry-techniek Voor liefhebbers van cactussen! Vergeet je altijd de planten water te geven? Deze exemplaren hebben geen water nodig!

Uit het heelal

Prachtexemplaar: een donkerblauwe deken met gele vallende ster. Wist je dat je een wens mag doen als je een vallende ster ziet? Als je deze deken maakt, kun je voortaan elke dag een wens doen! Met de grote ogen kijkt dit amigurumi-ruimtewezen je heel onschuldig aan. Je hoeft dus echt niet bang te zijn voor deze unieke amigurumi. 
Je kunt de kleuren natuurlijk ook variëren.

Herfstmode

Ben je op zoek naar een tijdloze trui voor het voorjaar? Een trui die je op koude dagen ook in de zomer aantrekt? Een trui die je in de herfst over een T-shirt aantrekt? Dan hebben wij het perfecte model voor jou: de lichtgrijze trui. Trendy vest: als zonnebloemen jouw favoriete bloemen zijn, dan zul je enthousiast zijn over dit blauwe vest met grote en kleine exemplaren.

Deze en nog veel meer modellen vind je in het nieuwe nummer van Simply haken 2304, dat vanaf eind augustus te koop is of online besteld kan worden!