Nieuw nummer: burda breien nr. 5 – zachte pasteltinten

In het nieuwe nummer verwelkomen wij de herfst met een heleboel knusse modellen die lekker warm zijn: sokken, een sjaal, mutsen, een hoofdband en loop en nog veel meer... Als je zin en tijd hebt om een groter project te maken, haal je de breinaalden meteen uit de kast en begin je met de lange mantel of de trui met jacuardpatroon. Maar naast de vele kleurrijke modellen zijn er ook volop modellen met interessante breipatronen. Dat de patentsteek een geliefd patroon is, weten wij. Wij hebben daarom een trui ontworpen voor haar én hem! Overigens: wist je trouwens dat alle blauwe tinten de herfst een stukje mooier maken? En als je dan al die lekker warme modellen klaar hebt, maak je een heerlijke wandeling door het herfstbos.

Het verschil zit hem in het detail

Het verschil zit hem in het detailHet verschil zit hem in het detail

Foto links: Deze trui heeft veel onweerstaanbare details. De mooie volant versiert een lijfje met textuurstrepen. Verder heeft de top-down trui wijde mouwen en geribde boorden. Foto rechts: Brei je graag sokken? Dan mag je deze exemplaren echt niet missen!

Go Green

Go GreenGo Green

Foto links: Deze mantel is ideaal voor de herfst. Met zijn decoratieve kabels is het lange elegante ontwerp zowel modieus als stijlvol. Foto rechts: We presenteren een hele serie breiwerken in prachtige groentinten. Bijvoorbeeld deze unieke tweekleurige trui. Je kunt hem achterstevoren dragen. De gevarieerde Aranen kabelpatronen maken deze trui fascinerend.

Verliefd op zachte breigarens

Verliefd op zachte breigarensVerliefd op zachte breigarens

Foto links: Deze trui is zo zacht dat je er wel van moet houden. Het eenvoudige ontwerp met zijsplitten en een iets langere achterkant is gebreid in een mix van katoen, baby-alpaca en merinowol, en is heel makkelijk te breien. Foto rechts: Wij waren meteen verliefd op deze klassieke unisex trui van merino en kasjmier.

En nu naar buiten

En nu naar buitenEn nu naar buiten

Foto links: Als je maar één trui uit deze editie van het tijdschrift breit, waarom dan niet dit prachtige model? Het is versierd met intrigerend en fantastisch Fair Isle-kleurwerk. Het garen is een interessante keuze die merinowol en kasjmier bevat. Foto,rechts: Een geweldige set versierd met opmerkelijk kleurwerk. Het patroon in Scandinavische stijl is uitgewerkt in een inspirerend palet van kleuren. Deze set van een loop en wanten geeft een gewone winterjas iets extra’s.

Blauwe tinten

Blauwe tintenBlauwe tinten

Foto links: Dit vest is gebreid in een heerlijke mix van mohair en zijde voor een luchtige en lichte look. Dit volumineuze vest heeft kimono-achtige bandjes aan één kant. Foto rechts: Deze trui is gebreid in één kleur van een mohair-zijde mix, maar de mouwen stelen de show, omdat ze gebreid zijn in een kleurverloop van hetzelfde garen. Makkelijk, eenvoudig en gewoon prachtig.

Creatieve ideetjes

Creatieve ideetjesCreatieve ideetjes

Foto links: De indrukwekkende tas is gebreid en gehaakt in een creatieve mix van veel mooie kleuren. Je haakt twee cirkels voor de zijkanten en verandert gaandeweg van kleur. De basis wordt gebreid met verschillende tinten garen. Foto rechts: Patchworklook – deze geweldige trui combineert blokken van primaire kleuren met een verscheidenheid aan breitechnieken. Maak deze trui als je creatieve vrijheid zoekt.

 

Je vindt deze en nog veel meer modellen in het nieuwe nummer burda breien nr. 5 dat nu in de winkel ligt. Je kunt het ook online via onze website bestellen.