De collectie pdf patronen van het decembernummer van burda style zijn online verkrijgbaar!

Alle modellen van het decembernummer van burda style zijn nu als pdf patroon online verkrijgbaar via onze website www. burdastyle.nl

Het decembernummer van burda style is uit! Onze gloednieuwe editie van burda style staat boordevol feestelijke mode – ideaal voor de gezellige decembermaand. Maar er staan ook vele leuke outfits voor elke gelegenheid in.

Dit zijn onze trends voor december 2022. Wijbeginnen met een collectie waar je heerlijk bij kunt wegdromen, gewijd aan Kerstmis voor jong en oud. Dan gaan we verder op het zoek naar elegantie in de stad. Voor velen zijn de feestdagen ook een periode waarin je graag sportieve kleding draagt om lekker te relaxen. En natuurlijk willen wij de feestelijke curvy modellen die vergeten te noemen! Laat je verrassen

Zacht feestmode (jurken, broeken, rokken)

Zacht feestmode (jurken, broeken, rokken)Zacht feestmode (jurken, broeken, rokken)

Jurk nr. 107 burda style 12/22: Dankzij een paar deelnaden werken stoffen met een groot dessin bijzonder goed. Toch hebben we niet beknibbeld op mooie details – zie de opstaande kraag en de volumineuze mouwen met brede manchetten. Blouse nr. 116 burda style 12/22: Kostbare chiffon samen met volants en pofmouwen – een combinatie die niet mooier zou kunnen zijn.

Zacht feestmode (jurken, broeken, rokken)Zacht feestmode (jurken, broeken, rokken)

Elegant naar de stad

Elegant naar de stadElegant naar de stad

Shirt 113 A burda style 12/22: Leuk detail van deze blouse: de ‘manchetten’ hebben hier geen extra patroondeel, maar worden gewoon afgestikt. Blouse 112 A burda style 12/22: Supermakkelijk, maar groots: de geraffineerd gebogen snit zorgt voor een gedrapeerd effect dat ook van de couturier zou kunnen zijn.

Elegant naar de stadElegant naar de stad

Sportief onderweg (capes en jassen)

Sportief onderweg (capes en jassen)Sportief onderweg (capes en jassen)

Sport en mode gaan nu hand in hand samen! Cape nr. 110 burda style 12/22: Het coole alternatief voor een bodywarmer? Deze ‘cape’ met een XL-capuchon en kangoeroezak! Het model is trouwens zo wijd ontworpen dat alles eronder past, van een dunne coltrui tot een dikke gebreide trui. Jas 105 B burda style 12/22: Een klassieke snit, sportief uitgevoerd: de felle stof (met wol) maakt de elegante snit met sjaalkraag, ceintuur en zakken in de naad meteen een stuk modieuzer.

Sportief onderweg (capes en jassen)Sportief onderweg (capes en jassen)

Avondmode (curvy)

Avondmode (curvy)Avondmode (curvy)

In edelsteenkleuren! Broek nr. 126 burda style 12/22: Even glamoureus als een maxirok, maar veel praktischer: deze broek van chiffon. Blouse nr. 125 de burda style 12/22: Vleermuismouwen maken een absoluut highlight van deze chiffon blouse.

Avondmode (curvy)Avondmode (curvy)

Onderweg in het bos (kids)

Onderweg in het bos (kids)Onderweg in het bos (kids)

Het lijkt net een beetje als Alice in Wonderland, nou ja, wonderbos. Mantel nr. 134 de burda style 12/22: In deze jas met Peter Pan-kraag, met stof overtrokken knopen en de diep ingelegde stolpplooien, krijg je het niet koud. Rok nr. 133 burda style 12/22: Een mooie geplooide rok van corduroy. Een opgestikte ripsband vervangt de tailleband.

Onderweg in het bos (kids)Onderweg in het bos (kids)

Alle modellen zijn als pdf patroon via onze website verkrijgbaar!

Burda naaiboekBurda naaiboek