juli  2021 : het nieuwe nummer van burda easy 04/2021

Swipe to the left
juli  2021 : het nieuwe nummer van burda easy 04/2021
Door Karine Müller 20 juli 2021 Geen reacties

Het is zomer en je hebt nog een paar leuke modelletjes nodig? In dit nummer laten wij zien dat je met last-minute-patronen binnen een mum van tijd je klerenkast een oppepper kunt geven. De modellen variëren van kimono’s, extravagante rokken, tanktopjes, vrouwelijke jurken tot vlotte hemdblouses. En zoals altijd in burda easy: alle modellen als kant-en-klaarpatroon met uitgebreid stap voor stap instructies, vele naaitips en trucjes. De easy modellen zijn natuurlijk ook voor beginnende naaisters geschikt. En wij hebben nog een extraatje: een geweldige zomerhoed van restjes stof. Wij wensen je veel plezier bij het kijken, het lezen en het naaien!

 

Trendy topjes

À l’américaine

 

Typerend voor deze topjes zijn de zogenaamde Amerikaanse arm/schouderlijn. Tip: kies een effen stofje of een stofje met een leuke print. in het tijdschrift staat nog een derde versie!

 

Nu naar het strand!

Plage en vue

 

In deze rokken ziet de zomer er nog stralender uit! in het tijdschrift staat nog een derde versie!

 

Netjes, maar toch vlot!

Look cocktail

 

Een bloesje met een platliggende kraag. in het tijdschrift staat nog een derde versie! Tip: in het tijdschrift leggen wij ook uit hoe je stof kunt batikken.

 

Een ongedwongen look

En mode légère

 

Op hete dagen trek je een van deze zomerjurkjes met superdunne bandjes aan. in het tijdschrift staat nog een derde versie!

 

De trend: een kimonojasje

Place au kimono

 

Vroeger werden ze alleen thuis gedragen, maar nu zijn de kimonojasjes de hit binnen de mode. in het tijdschrift staat nog een derde versie! Goed om te weten: in onze tutorial leggen wij stap voor stap uit hoe je het roze kimonojasje kunt naaien, kijk hier: burda tutorials

Het nieuwe nummer van burda easy nr. 4 ligt nu in de winkel: met 15 modellen in de maten 34 - 44. Je kunt het tijdschrift ook online bestellen: klik hier

 

Posted in: tijdschriften