Het augustusnummer van burda style is klaar!

Swipe to the left
Het augustusnummer van burda style is klaar!
Door Karine Müller 21 juli 2021 Geen reacties

Heel vrouwelijk of ontzettend sportief, bontgekleurd of mysterieus donker: terwijl vroeger een handjevol designers bepaalde welke mode en welke silhouetten de vrouwen moesten dragen, is dat vandaag de dag wel een beetje anders. Wij kiezen dat wat bij ons past. Dit is niet alleen goed voor het zelfbewustzijn, maar ook voor het milieu: een zelfgemaakt, uniek kledingstuk verdwijnt na een seizoen niet in de tweedehandswinkel of in de vuilniszak. Wij zijn trots om het weer een keer te kunnen dragen! Ik ben ervan overtuigd dat je in dit nummer met de nonchalant-elegante modellen met mineraalprints, de vrouwelijke patchwork-look en de sportieve collectie met felle kleuren jouw lievelingsmodel zult vinden. Succes! 

 

Mineraalprints

Fantastique minéral

 

Foto links: Een modern alternatief voor een hesje is deze heuplange tuniek met oversized schouders. Het achterpand wordt gerimpeld aan de pas vastgestikt. Draag er een ceintuur van dezelfde stof op. Foto rechts: De basis van deze mantel vormt een blousonsnit. De verschillen: de halfronde zoom, de schuin gestikte zakken, de gewatteerde stof. De lange rits met goudkleurige tandjes wordt zichtbaar vastgestikt.


 

Kleurrijk in Bauhaus

Colorama Bauhaus

 

Foto links: Dat deze eenvoudige blouse toch de aandacht trekt, heeft niet alleen met de felblauwe kleur te maken. De wijde mouwen met manchetten vormen een mooi contrast ten opzichte van de boothals. Foto rechts: Om het dessin in Mondriaan-stijl goed tot zijn recht te laten komen, maak je een shirt zonder poespas. Het enige detail: de opstaande kraag met extra deel. 


 

Patchwork-look

Plus, c’est mieux !

 

Foto links: Een geweldige print! De jurk met ronde hals heeft wijde mouwen die door de brede manchetten bol komen te staan. Foto rechts: Als je fan van de patchwork-look bent, dan mag je dit jasje niet missen. Het vrij korte modelletje valt op door het dessin van de stof, maar bekijk ook de mouwen even goed. Zij worden uit drie delen in elkaar gestikt en met satijnen paspels geaccentueerd.

 

Plusmode: sportief en vlot

Prêt, feu… Partez !

 

Foto links: Deze sweater kun je niet over het hoofd zien... De sweater heeft een heel brede opstaande kraag en oversized schouders. Hij wordt van softshell gemaakt. Foto rechts: Tijdens het sporten is het belangrijk dat de legging goed blijft zitten. Daarom adviseren wij een zeer rekbare stof te nemen. Leuk detail: de reflecterende banden op de zijnaden. Handig als je in het donker gaat joggen. In de maten 44 - 52.


 

Gewoon lief!

Et hop, on change de look !

 

Foto links & rechts: Praktisch & mooi: op het gewikkelde jasje van zachte ecologische tricotstof zwemmen tientallen walvissen van links naar rechts en omgekeerd. Overigens: het jasje kan binnenstebuiten gedragen worden


Het augustusnummer van burda style is nu in de winkel te koop. Je kunt het ook online bestellen. Kijk hier: burda style 

Posted in: tijdschriften