In het vizier: burda curvy 1/2022 : nieuwe modellen voor naar het werk, elegant en comfortabel

In de eerste collectie van burda curvy zijn de modellen elegant en comfortabel

 

Elegant en comfortabel

Élégants et confortables

 

Foto links: Was alles maar zo makkelijk als dit coole shirt – want het is niet alleen binnen een paar uur klaar, maar valt ook nog eens heel cool: smal bij de mouwzomen en op de heupen, lekker los rond de borst en de buik. Foto rechts: Kan kleding elegant EN comfortabel zijn? Natuurlijk! Deze broek met modieus omgeslagen broekspijpen bijvoorbeeld: hij heeft weliswaar een slanke snit, maar het elastaangehalte in de stof maakt hem supercomfortabel.


 

Klassiek voor elke gelegenheid

Classe, en toutes circonstances

 

Foto links: Een keer iets anders dan altijd maar weer de klassieke witte blouse: een nonchalant-elegante tuniek met een plastron die met paspel en plooien afgewerkt is. Foto rechts: Als tegenhanger van de jurk op de volgende pagina – en dankzij het mooie asymmetrische wikkeleffect – minstens zo trendy en flatteus. 


 

Jurken kun je nooit genoeg hebben!

Les robes de femmes d’affaires… ou non !

 

Foto links: Ziet er dankzij de losse snit en de luchtige tencelstof zelfs bij het warmste weer nog perfect gestyled uit: deze overhemdjurk met sportieve details zoals opgestikte zakken en koordjes in de taille waarmee je hem naar eigen wens strakker kunt maken. Foto rechts: Deze modieuze jurk met plooitjes en wikkeleffect is ultravrouwelijk, nauwsluitend en absoluut geschikt voor naar kantoor. Als je het decolleté te diep vindt, kun je er een strak hemdje onder dragen.


Deze modellen en nog veel meer vind je in het eerste nummer van burda curvy 2022. Je kunt het tijdschrift in de winkel bestellen of online via www.burda-style.nl :

 

PATRONS PDF MODE CURVY

 

Burda naaiboek