Selectie: feestelijke jurken

Swipe to the left
Selectie: feestelijke jurken
Door Karine Müller 19 december 2021 Geen reacties

Ben je op zoek naar een feestelijke jurk? Eentje die je niet alleen in de feestmaand december aantrekt, maar ook op andere feestelijke aangelegenheden? De burda-redactie heeft enkele prachtexemplaren uitgekozen. Laat je verrassen! 

 

Feestelijk: een paillettenjurk!

 

Les stars des fêtes: les robes et les paillettes !

Ga naar pdf patroon van dit model!

Paillettenjurk: met glamour-effect: de enkellange jurk trekt in de eerste plaats de aandacht door de glinsterende stof, maar ook het patroon is de moeite waard. Het mooi gevormde decolleté eindigt middenvoor met een gerimpeld stukje naad. De wijde, zwierige rok accentueert de taille.

 

Glamour & chic

Glamour & chic

Ga naar het pdf patroon van dit model!

Wij vinden dat elke vrouw een rode jurk zou moeten hebben. Waarom? Omdat je daarmee in het middelpunt komt te staan, zoals met ons model met asymmetrische plooien en smalle mouwen. Wij maakten de jurk van een prachtig satijnen stof. 

 

Van prachtige jacquardstof

Les motifs de fêtes

Ga naar het pdf patroon van dit model!

Een prachtige jurk met een smal lijfje met bij de armsgaten halfronde biezen. De rok met ingelegde plooien eindigt op kuithoogte. Stylingtip: accentueer de taill met een smalle ceintuur. Onze tip: neem voor deze jurk een mooie jacquardstof!

 

Les tailles Plus

Les tailles Plus

Ga naar het pdf patroon van dit model!

Plusmode: Een enkellange rode rok – het is niet alleen de kleur die de aandacht trekt. De midi-rok wordt vanaf de gebogen heuppas lekker zwierig. Goed om te weten: de rok heeft een asymmetrische snit.

Alle modellen kunnen als pdf patroon gedownload worden. Om naar alle pdf patronen te gaan, klik je op de roze balk hieronder.

 

PATRONEN

Posted in: selecties