Selectie: burda curvy nr. 1/2022 : puur natuur

In nr. 1 van burda curvy staat het thema 'Puur natuur' centraal. De designers willen zich inzetten voor het klimaat en werken daarom graag met natuurlijke materialen zoals linnen en katoen met plantmotieven uit de natuur. Wij vinden dat prima!  

Geniet van de zomer

Ambiances estivales

 

Foto links: In deze tuniek van luchtig (maar volledig ondoorschijnend) katoenen batist, zul je complimenten krijgen – niet in de laatste plaats vanwege het sierkant dat bij de deelnaden en mouwzomen wordt verwerkt. Foto rechts: De nonchalant gesneden broek met elastische tailleband is zo snel klaar dat hij zeker voor herhaling vatbaar is. Het jasje van dezelfde stof is geschikt voor zowel beginners als voor degenen met (momenteel) weinig vrije tijd, die toch de lente willen begroeten met een trendy snit. 

Interessante prints

Imprimés végétaux

 

Foto links: Hier komt de trendupgrade van bloemenprints: bladerenprints! Ze zijn dit seizoen heel populair en sieren de mooiste modellen – zoals bijvoorbeeld deze jurk met spannend wikkel- en plooidetail. Foto rechts: Zin in iets nieuws, maar momenteel weinig tijd? Dan komt deze easy blouse met halflange mouwen en opgestikte zak op precies het goede moment.

 

Trendy outfits

Matières rigides, rendu vaporeux

 

Foto links: Deze jumpsuit met flatteuze Carmen-halslijn, dunne strikbandjes en modieus wijde broekspijpen is (en maakt ons) benijdenswaardig mooi. Foto rechts: De lichte jas van structuurweefsel kan worden gedragen als blouse of als outdoor-model – open of gesloten, met een speciaal gemaakte ceintuur, leren riem of helemaal zonder. 

 

Alle modellen van dit 'Puur natuur’ thema staan in burda curvy nr. 1 kunnen als pdf patroon via de website besteld worden: kijk hier!

 

PATRONS PDF MODE CURVY

 

Burda naaiboek