Oktober 2022: het nieuwe nummer van burda easy baby!

Wie vindt het niet leuk om voor kinderen nieuwe kleertjes te naaien, Voor je eigen kind of om cadeau te doen. Wij hebben een complete babycollectie voor warme en koude dagen samengesteld. Met de schattige stofjes, leuke snitten en liefdevolle details maak je een prachtige basiscollectie. Welke kleertjes ga je maken?

 

Vrolijke babykleertjes

Grenouillère, bonnet en polaire

 

Foto links: Eén rompertje, twee versies. De doorgaande sluiting bij de broekspijpen zorgt ervoor dat het makkelijk aan- en uitgetrokken kan worden. Foto rechts: Het hoofd koel houden? Onzin! We houden juist van lekker warm en knus. De voering van zachte fleecestoffen maakt de muts lekker warm. 

Sjaal & wanten

Écharpe, moufles

 

Foto links: ‘Hé papa, ik wil naar buiten, de sneeuw in!’ De juiste sjaal voor de buitenexcursie is al gevonden. Foto rechts: Daar zet iemand grote ogen op en is blij met de warme handschoenen.

 

Mijn nieuwe kleren!

Grenouillère, pantalon

 

Foto links: Een romper – twee opties: één met capuchon (op deze foto), één zonder. Beide versies zijn schattig en pluizig zacht. Foto rechts: De joggingbroek met kniestukken kan met van alles gecombineerd worden en is geschikt voor de zomer en de winter. 


 

Hun mooiste kleren

Sweat-shirt, robe

 

Foto links: De broek van de vorige foto krijgt zijn bijpassende tegenhanger: een sweatshirt dat van dezelfde stoffen wordt genaaid. Foto rechts: Wat is iedereen trots als de eerste stapjes worden gezet. Maak deze mooie nieuwe jurk om het te vieren.

 

Lekker warm ingepakt

Poncho, couverture

 

Foto links: Hoera! We gaan weer weg! Lekker ingepakt in deze schattige deken is het uitstapje naar opa en oma nóg leuker. Foto rechts: Als ze naar bed gaan,  liggen ze heerlijk onder deze donzige deken!


Alle modellen staan in het tijdschrift burda baby nr.  01/2022 dat vanaf nu in de winkel te koop is of besteld kan worden via  www.burdastyle.nl

Je kunt alle modellen ook als pdf patroon bestellen: klik hier!

IK WIL EEN ABONNEMENT

 

 

Burda naaiboek