November 2022 : het nieuwe nummer van burda easy !

Een nieuw seizoen begin je met de creatieve modellen uit dit nieuwe burda easy november/decembernummer. Maar liefst 15 makkelijk te naaien kledingstukken, waarvan er twee in een video tutorial uitgelegd worden. Met deze modellen wordt de winter een succesvolle periode. Wij laten enkele modellen uit het nummer zien!

Met wijde colkraag

Met wijde colkraagMet wijde colkraag

Dankzij de driekwartmouwen en de dunne joggingstof is de blauwe trui met royale col elegant als een blouse en tegelijkertijd supercomfortabel. Foto rechts: Grijze knusse truien zijn de ultieme winterbasic. Wie dat niet leuk genoeg vindt, zit hier goed: de extravagante, brede kraag en de elastische boordjes bij de mouwen veranderen ‘basic’ in ‘bijzonder’. 

Van spijkerstof

Van spijkerstofVan spijkerstof

Hier kun je de keuze maken: kort of knielang. En in het tijdschrift staat nog een lange versie. De basissnit is hetzelfde, maar de details verschillen. Vooral de keuze van de stof bepaalt de uiteindelijke uitstraling van de rok.

Vlotte blouses

Vlotte blousesVlotte blouses

Drie tijdloze blouses met een gevarieerde halsrand, aangenaam om te dragen, gemaakt van ecologisch verantwoorde stoffen, in dit geval chambray, popeline en een biologische voile. Modellen met een heerlijk romantische noot!

Lekker warm

Lekker warmLekker warm

Eén snit, 3 versies: een korte jas, een mantel, een jas van teddypluche  in deze jassen heb je het lekker warm! Wat de stof betreft, kun je een keuze maken: een luipaardenprint, een gestreepte wollen wof of een superzachte in lichtblauw denim en crème teddystof . 

Stijlvolle trend

Stijlvolle trendStijlvolle trend

De overhemdjurk raakt nooit uit de mode! Dat de basissnit veel mogelijkheden biedt, zie je aan deze twee modellen. Maak de jurk klassiek van denimstof of kies een chiquer stofje met paisleymotief. In het tijdschrift vind je nog een derde versie!

Alle modellen vind je in het tijdschrift burda easy novembre/december nr. 06/2022, vanaf nu in de winkel te koop. Je kunt het tijdschrift ook online via onze website kopen: www.burdastyle.nl

Burda naaiboekBurda naaiboek