Nieuw nummer: Simply haken nr. 02/2023 – ga mee op reis!

Wij genieten met volle teugen van het voorjaar en maken al plannen voor de zomermaanden. Daarom hebben wij als speciaal thema Globetrotters gekozen, voor iedereen die graag de wereld rond reist. Geniet je ook van de bloemen in het voorjaar? Wij lieten ons door de bloemen inspireren en maakten een collectie met bloemen. En natuurlijk hebben wij nog veel meer mooie ideetjes voor de lente. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen iets bij zit! 

Zeg het met bloemen!

Haal de lente in huis met dit kussen met tulpen! Het kussen is een uitdaging voor iedere haakfan, want de bloemen worden in mozaïektechniek gehaakt! Heb je zin om een tafelkleed op te peppen? Onze suggestie: haak eerst een brede sierrand en naai deze dan rondom het tafelkleed vast. Decoreer de sierrand dan nog met pastelkleurige bloemetjes!

Creatieve mode-ideetjes

Foto links: Bij dit mouwloze modelletje dagen wij je uit je fantasie en creativiteit uit te leven. De indeling van de kleuren en motieven mag je namelijk helemaal zelf bepalen! Durf jij dit aan? Foto rechts: Wat een heerlijk vest! Bij de combinatie van kleuren worden de strepen  op verschillende manieren afgewisseld. Mooi: de lichtgrijze biezen en boorden bij de randen

Voor kinderen

Foto links: Natuurlijk is het in het voorjaar nog best fris. Dus dan komt deze grappige eendenmuts prima van pas! Foto rechts: Baby’s vinden het maar wat leuk om met de leeuw en de muis te spelen. En het is nog leuker, want de beestje maken geluid!

Schattige ideetjes

De wolkjes zijn een leuk project voor tussendoor. Als je eenmaal weet hoe een wolkje gehaakt wordt, kun je er een heleboel haken. Grappig: de franjes vormen een regenboog! Wist je dat dit soort paardjes eigenlijk  Pegasus genoemd worden. Deze sprookjesachtige amigurumi-figuren kun je in vele kleuren maken! 

Al deze modellen en nog veel meer vind je in het nieuwe nummer van Simply haken 02/2023 dat vanaf nu in de winkel en online verkrijgbaar is via www.burdastyle.nl