Nieuw nummer: burda creative - de liefste dierenkussens

Swipe to the left
Nieuw nummer: burda creative - de liefste dierenkussens
Door Karine Müller 1 december 2020 1 opmerking

Oh, wie hebben we daar? Dat kinderen dol zijn op dieren, weten wij allemaal. Niet voor niets waren wij op de redactie meteen enthousiast toen wij de dierenkussens zagen. En om eerlijk te zijn: de lieve dieren zorgen bij klein én groot voor een goed humeur. Wil je ze maken? Voor dit nieuwe nummer van burda creative hebben wij maar liefst 23 dierengezichtjes uitgezocht. De ronde kussens kunnen in drie afmetingen gemaakt worden. Bovendien kan de achterkant van het kussen op verschillende manieren afgewerkt worden: met een rits, met een hotelsluiting of met een opening. Het kussen kun je met een extra kussenvulling of met vulwatten vullen. Goed om te weten: alle tekeningen voor de delen van het gezicht staan op de werkbladen. Welk kussen ga je maken? Of worden het er meer?

Mijn lievelingsknuffel

Des animaux de compagnie !

 

Wim de Hond herken je meteen aan zijn blauwe oog. Het liefst speelt hij met prinsesje Minnie de Poes. Zij draagt elke dag haar gouden kroontje. Je herkent haar trouwens aan haar gouden neusje!

 

Met schattig gezichtje

D’adorables équidés

 

Piet de Ezel ziet er niet alleen brutaal uit, hij is het ook. Met zijn rode wangetjes loopt hij trots door het weiland. Wist je dat Petra het Paard zijn beste vriendin is? Zij heeft vandaag haar teugels met een bloemetje versierd. 

Dieren van de boerderij

Des animaux de la ferme

 

Viola het Varken heeft het wel naar haar zin, dat kun je wel aan het lachend snuitje zien. Zij maakt samen met Huppel de Haas een wandeling om de boerderij. Samen zijn ze heel tevreden.

Wilde dieren

Des animaux sauvages

 

Je zou het misschien niet denken, maar Karel de Giraf en Tabea de Tijger zijn de beste vrienden. Je herkent de giraf aan de hoorntjes en de vlekken. De tijger herken je aan de zwarte strepen.

 

Dieren uit het bos

Des animaux de la forêt

 

Reinhard de Vos is natuurlijk de slimmerik in het bos. Maar je mag Remco de Reebok niet onderschatten. Hij zoekt altijd zijn weg tussen alle bomen op zoek naar iets te eten.

Deze dierenkussens en nog veel meer, vind je in het tijdschrift burda creative nr. 12 dat vanaf begin december in de winkel ligt. Je kunt het tijdschrift ook online bestellen.

Posted in: tijdschriften
Chantal Vranken
16 februari 2021 at 06:05
Wanneer komt er een nieuwe Creative burda uit? Vriendelijke groeten Chantal