Nieuw nummer: burda breien nr. 5 – een fijne herfst

Swipe to the left
Nieuw nummer: burda breien nr. 5 – een fijne herfst
Door Karine Müller 11 augustus 2020 Geen reacties

De zomer is veel te snel voorbij gegaan, vinden wij... Maar om eerlijk te zijn heeft september ook weer zijn mooie kanten. Het wordt stilletjes aan kouder, maar de kleuren in de natuur worden met de dag interessanter. En plotseling realiseren wij ons dat de herfst een beetje dichter bij komt. Het wordt dus tijd om aan nieuwe projecten te gaan werken. Doe in het nieuwe nummer van burda breien inspiratie op!

MULTICOLOR

MULTICOLOR

 

Om de monotonie van het leven een beetje tegen te gaan, adviseren wij kleur in je leven aan te brengen. Hoe? Door een multicolor model te breien! Wij hebben mooie exemplaren uitgezocht!

 

AAN HET STRAND

AAN HET STRAND

 

Het is altijd mogelijk om een dag aan zee door te brengen. Misschien is het zelfs interessanter als het wat frisser wordt. Trek dan een van je zelfgebreide truien of vesten aan.

 

MET ARANPATRONEN

MET ARANPATRONEN

 

De prachtige aranpatronen zijn oorspronkelijk uit Ierland afkomstig. Truien, vesten en hesjes krijgen door deze kabelpatronen (in alle soorten en maten) een bijzonder karakter.

 

ZACHTE MARINE-KLEUREN

ZACHTE MARINE-KLEUREN

 

Blauw is dé kleur van de zee. Wij kozen voor de nazomerse dagen deze kleur om nog na te genieten van de vele dagen die wij aan de waterkant door hebben gebracht.

 

FIJNE HERFST

FIJNE HERFST

 

Voor dit thema lieten wij ons inspireren door de zachte tinten die de herfst heel subtiel tot uitdrukking brengen. Maak bijvoorbeeld een wikkelvestje of een poncho - ideaal voor de herfstmaanden!

Alle modellen staan in het nieuw nummer burda breien nr. 5 dat nu in de winkel ligt!