Januari/februari 2023: het nieuwe nummer van burda easy!

Een nieuw jaar, een nieuwe look - veel naaiplezier! Burda easy begint het nieuwe jaar met een schitterend nummer met basismodellen die makkelijk te naaien zijn, heel sportief en vlot of trendy en lekker kleurrijk… Wij laten in deze blog zien om welke modellen het gaat!

Basic topje!

Top départ !Top départ !

Model 1A, B, C. Deze topjes zijn meer dan een basic. Ze kunnen sportief zijn, stoer, sexy, minimalistisch en elegant. Eén ding zijn ze altijd: ongelooflijk casual. De lengte is variabel. En natuurlijk bepaalt de keuze van de stof de look!

Lekker aangenaam!

Si cosy !Si cosy !

Model 2A, B, C. Een ontspannen begin van het nieuwe jaar? Gaat helemaal lukken met deze gezellige hoodie-jurken van duurzame stoffen die allemaal aangenaam om te dragen zijn. Wat deze jurken gemeen hebben? Ze hebben alle drie een capuchon!

Nauwsluitend!

Bouger fluideBouger fluide

Model 3A, B, C. Yoga, fietstocht, shopping trip: deze makkelijk genaaide jersey-legging kan zowat alles aan, en zorgt dat je er altijd goed uitziet. De kniekorte versie kun je zelfs als fietsbroek dragen...

Sweater of shirt

Sur un air de blouse...Sur un air de blouse...

Model 4A, B, C: onze favoriet! Een blouseshirt, drie modelvarianten, talloze combinatiemogelijkheden, afhankelijk van de stofkeuze, gebreide boordjes, upcycling en natuurlijk styling. Welke versie wordt jouw favoriete model?

Trendy jack

L’envol du bomberL’envol du bomber

Model 5A, B, C. Wow, kijk eens naar deze jacks met rits! De modellen verschillen allemaal een beetje van elkaar, maar ze zijn allemaal megacool en easy om te naaien. Maak hier je keuze!

Alle modellen staan in het januari/februarinummer van burda easy dat vanaf nu te koop is. Je kunt het ook bestellen via de website www.burdastyle.nl

Burda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijkBurda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijk