Favoriete model: jumpsuit 123 uit burda style september 2023

Favoriete model van de redactie

Jumpsuit 123 : in neutraal zwart geschikt voor vele gelegenheden

In de modewereld vallen bepaalde creaties op door hun tijdloze elegantie en veelzijdigheid. Dit is ook het geval met de jumpsuit, model 123, in het nummer van burda style van september 2023. Bij dit denim model wordt de smalle broek gecombineerd met een lijfje dat geïnspireerd werd door biker-look, waardoor er een uniek exemplaar ontstaat. Door de ingelegde plooien boven en onder de taillenaad komt de nadruk automatisch op de taille te liggen.

La robe 120 : jamais tout à fait la même !La robe 120 : jamais tout à fait la même !

Jumpsuit 123 uit burda style is veel meer dan alleen een kledingstuk: het is een statement voor elke gelegenheid. Overdag draag je de jumpsuit als een casual, sportieve model met gympen en een spijkerjack. 's Avonds draag je dit model met gouden sieraden, een elegante blazer en pumps – de perfecte outfit voor een chic avondje uit. 

Dit model is ideaal voor alle seizoenen en kan dus het hele jaar door gedragen worden. Dankzij het goed doordachte ontwerp kan jumpsuit 123 prima met een lang vest gecombineerd worden in de herfst of op koude winterdagen. Aarzel niet langer en laat je verleiden door de 123 jumpsuit van burda!

Je vindt dit model 123 in burda style september 2023 of als pdf patroon via onze website:

Burda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijkBurda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijk