Favoriet model: een jurk met V-hals uit burda style mei 2023

Het favoriete model van het burda-team

Jurk 107 A – ideaal voor op vakantie

 

Bekijk model 107 A uit het meinummer van burda style – een model dat natuurlijk in de eerste plaats door de felrode kleur opvalt, maar bekijk het model ook eens van naderbij!

Deze jurk fleurt je meteen op en doet je denken dat je op vakantie bent. We kunnen onze ogen niet van het heldere, flatterende rood afhouden, en de deelnaden zijn precies goed geplaatst om onze rondingen perfect te laten uitkomen. En laten we de stofkeuze niet vergeten: de jurk is gemaakt van viscose, dat ongelooflijk koel op de huid ligt.

Le gilet long, pour un look aussi décontracté qu’original : cette pièce maîtresse fera fureur cette saison ! Le gilet long, pour un look aussi décontracté qu’original : cette pièce maîtresse fera fureur cette saison !

 

Bekijk ook model 107 B die ook in het meinummer van burda style staat. In deze geruite jurk zie je er ook op warme dagen stijlvol uit. Contrasterende biezen langs de deelnaden en hals benadrukken de pittige snit. Wie beweert dat grijs een saaie kleur moet zijn? Overigens: de grijze jurk is van een lichte stof met wol genaaid.

Model 107 uit burda style kun je als pdf patroon downloaden via www.burdastyle.nl

Burda naaiboekBurda naaiboek