De pdf patronen van burda easy kids zijn nu online verkrijgbaar!

Alle modellen uit burda easy kids 02/2022 kun je nu als pdf patroon downloaden via onze website burdastyle.nl

Bekijk de kindercollectie met vrolijke en kleurrijke modellen. Een collectie met pyjama’s, truien, broeken, omkeerbare jurken, jassen, unisex modellen voor herfst en winter! Extra: tips voor duurzaam naaien. Bekijk de hele collectie!

Sweater & rokje

Sweater & rokjeSweater & rokje

Het unisex sweatshirt met kleine vosjes zorgt meteen voor een goed humeur! Kinderen zullen dol zijn op dit comfortabele modelletje waarin ze heerlijk kunnen spelen en ravotten. De rok met asymmetrische ruches zal in de smaak vallen bij de kleine dametjes. Leuk details: een band met koordje. 

Sweater & rokjeSweater & rokje

Keerbaar jurkje, onesie

Keerbaar jurkje, onesieKeerbaar jurkje, onesie

Wat een goed idee: de mouwloze jurkjes kunnen aan twee kanten gedragen worden. Zodoende telt elk jurkje voor twee! Tip: kies voor de binnenste en buitenste versie contraststoffen. In de winter komen deze onesies prima van pas. Het is het heerlijk als ze voor het slapengaan in de eendelige pakken nog een beetje kunnen spelen. 

Keerbaar jurkje, onesieKeerbaar jurkje, onesie

Jasjes, met en zonder capuchon

Jasjes, met en zonder capuchonJasjes, met en zonder capuchon

Door met details te spelen, kun je op een simpele manier verschillende versies maken. Het jasje met halsboord kan als blouson met zoomboord gemaakt worden. Maak je kunt het jasje ook met een onderpand verlengten. Op koude winterdagen komen de jasjes met capuchon van pas. Mooi: de randen worden met contrastkleurige paspels omboord.

Jasjes, met en zonder capuchonJasjes, met en zonder capuchon

Broek & jurk

Broek & jurkBroek & jurk

Broeken van joggingstof mogen niet in de garderobe van elk kind ontbreken. Door de vrij losse snit knellen ze nooit. Het jurkje lijkt op het eerste gezicht een rok met trui, maar  dit is niet zo: de delen zijn aan elkaar gestikt. Tip: kies twee verschillende stofjes!

Broek & jurkBroek & jurk

Alle modellen van burda easy kids kun je als pdf patroon via onze website bestellen. 

Burda naaiboekBurda naaiboek