De collectie pdf patronen van maart is nu online verkrijgbaar!

Alle  modellen van maart zijn nu online verkrijgbaar via onze website www.burdastyle.nl

Het maartnummer van burda style is klaar! Romantiek met vlotte details, moderne retro-look, neonkleuren: de belangrijkste trends van het nieuwe seizoen. Met curvy modellen tot maat 48!

Blazer, jasjes & mantel

Vestes et manteauVestes et manteau

Model 129: Streng gesneden, met satijn afgezette revers, onberispelijke zakken met klep, slank maar mannelijk silhouet: een smokingblazer die er uitziet precies zoals het hoort. Model 114: Lente in zicht? Dit zijn mooie vooruitzichten om eindelijk onze nieuwe modefavoriet te dragen: deze korte mantel van metallic nylon (die ook tegen een paar minder lenteachtige regendruppels kan)! Leuke extra's: de blinde knoopsluiting en de kleine overhemdkraag.

Vestes et manteauVestes et manteau

Sweaters

Coupe-vent, sweatsCoupe-vent, sweats

Model 119: Deze stijlvolle en praktische nylon windbreaker heeft alles in zich om een evergreen te worden. Dankzij de hoge opstaande kraag met rits en de elastische boorden houdt hij de wind buiten. De XL-zak biedt ruimte voor je smartphone en dergelijke. Model 108: Capuchon, kangoeroezak, boordjes – de hoodie heeft alles wat we van een klassieke sweater willen. 
De lengte is nieuw: de snit gaat nu heel modieus tot vlak boven de heupen.

Coupe-vent, sweatsCoupe-vent, sweats

Shirts & blouse

HautsHauts

Model 116: Laat de couture-uitsnijdingen van de jaren 60 herleven – heel modieus met glanzend breisel. De bandjes die de uitsnijding vormen, worden achter in de nek gesloten met drukkers. Model 118:  Dit wikkelshirt (tot maat 48) met extra lange bandjes en smalle mouwen staat ons werkelijk allemaal goed. Als je het zekere voor het onzekere wilt nemen, kun je een drukker bij de hals vastmaken, zodat je zeker weet dat er niets verschuift.

HautsHauts

Jurken

RobesRobes

Model 101 (links):  De knielange jurk met volumineuze mouwen zorgt voor een prachtig figuur. Wat is het geheim van dit kledingstuk? Het zijn de zwierige biezen die vanaf de taille langs de hals lopen en het licht uitlopende, schuin geknipte rokgedeelte. Model 110 (rechts): In deze jurk met asymmetrische halslijn in geknoopt detail en aangeknipte mouwen met elastische boorden ben je goed – maar ook comfortabel – gekleed. Voor een meer feestelijke uitstraling naai je het model van tafzijde of wollen crêpe.

RobesRobes

Rokken & broeken

Jupes et pantalonsJupes et pantalons

Model 123: Lijkt op een flared broek, maar is veel spannender: de wijde vorm wordt gecreëerd door hoge, elkaar overlappende zijsplitten. Dankzij de rits in de naad sluit de broek goed aan in de taille. Model 106: Een detail met een dubbel effect: de plooien bij de taille en heupen zorgen niet alleen voor een benijdenswaardig silhouet, maar voegen ook beweging toe aan de stof met het ingewikkelde patroon.

Jupes et pantalonsJupes et pantalons

Alle modellen zijn als pdf patroon verkrijgbaar. Ga direct naar de pdf patronen:

Burda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijkBurda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijk