Collectie uit burda style nr. 05/2022 : business look in zachte tinten

In dit seizoen blijven zwart en wit achterwege. Laat de kleuren spreken! Kies een heel zachte kleuren. Bekijk de collectie uit burda style nr. 05/2022 

Naar het werk

Femme d’aujourd’hui

 

Foto links: Bij denim gilets denken we meestal aan een sportieve snit en mannelijke details. Hoe verfrissend is dan dit slanke model met reverskraag, boorden met knoopjes aan de minimouwen – en dat alles van zacht lilakleurig denim. Foto rechts: Dankzij de aangeknipte mouwen en de halsrand die zachtjes om de hals valt, heeft deze licht uitlopende jurk van fijn glanzende keperstof een bijna sculpturaal karakter. 


Altijd onderweg

Toujours en mouvement

 

Foto links: Ben je veel onderweg? De jumpsuit is het ideale reismodel: dankzij triacetaat kreukt hij nauwelijks – en de losse snit met koord in de taille is weliswaar ultracomfortabel maar ziet er toch zakelijk uit, vooral met een blazer erover. Foto rechts: Vond je overhemdjurken altijd te mannelijk? Deze snit overtuigt met vrouwelijke extra’s zoals de aangeknipte ceintuur, de kleine reverskraag en de zwierige rok – en doet een beetje denken aan de modellen uit de jaren 50. 


 

Broek of rok?

Jupe ou pantalon

 

Foto links: De nieuwste broekentrend: losse snit (perfect voor de zomer), hoge tailleband (tovert mede dankzij de riem een droomtaille tevoorschijn) en praktische broekzakken waar echt iets in past ... Foto rechts: Wat dacht je van deze rok: hij is niet alleen heel trendy (hemelsblauw katoen, daarmee is genoeg gezegd!) maar heeft door de klokvormige snit ook nog extra beenruimte.


 

Alle modellen van deze collectie en nog veel meer, vind je in het meinummer van burda style dat nu in de winkel te koop is of online besteld kan worden: kilk hier!

 

PATRONEN

 

Burda naaiboek