Burda style oktober ligt nu in de winkel

Swipe to the left
Burda style oktober ligt nu in de winkel
Door Karine Müller 20 september 2020 Geen reacties

Het is een geweldig jaar voor het tijdschrift burda style van uitgeverij Aenne Burda! Want ons tijdschrift bestaat 70 jaar en het is in de loop der jaren uitgegroeid tot hét zelfmaakmodeblad dat over heel de wereld internationaal bekendheid geniet. Het oktobernummer 2020 is dan ook het speciale jubileumnummer! Al de cover met de geweldige elegante jurk in vintage look en de goudkleurige touch verraadt dat het hier om een speciaal nummer gaat! En zoals elke maand vind je in burda style trendy collecties met meer dan 40 modellen. Wij kijken natuurlijk terug op de vele jaren. Het resultaat: een collectie met klassieke modellen (met achtergrondverhalen). Maar dat is natuurlijk niet alles! Laat je verleiden door de collectie in het groen, de collectie met etno-dessins, de ontspannen homewear look en voor de kinderen vlotte herfstkleren.

 

Wij vieren feest: 70 jaar burda


Dossier spécial anniversaire

 

Op meer dan 30 pagina’s vertellen wij de verhalen over de succesvolle zakenvrouw Aenne Burda en haar idee alle vrouwen in staat te stellen zelf mode te maken. In het oktobernummer lees je het verhaal over haar, haar uitgeverij en haar tijdschrift burda style. Natuurlijk met een speciale collectie met vintage modellen 

 

Kasjmier & etno-dessins passen uitstekend bij elkaar


Impressions cachemire & ethniques

 

Etno-prints laten zich van hun veelzijdige kant zien. Bekijk hier de nieuwste trends. Door warme stoffen met ruiten of jacquardmotieven in prachtige herfstkleuren te kiezen, kun je vele weken van deze trendcollectie genieten. Stel je eigen collectie samen met een broek, jurk, rok, poncho of kort jasje. 

 

 

Collectie in het groen


Cap sur le vert

 

Deze kleur kun je niet over het hoofd zien, ook niet op de catwalks: groen. Tot nu toe vervulde groen eigenlijk meer een kleine rol op de achtergrond, maar nu stond hij in de spotlights. En om eerlijk te zijn: de outfits van kop tot teen in het groen konden gewoonweg niet over het hoofd gezien worden. Laat je verrassen!

 

 

Heerlijk ontspannen in homewear


En toute quiétude

 

Om heerlijk te relaxen tijdens een uurtje yoga, op de bank of op vakantie... Al tijdens het naaien kun je genieten, want alle modellen zijn heel makkelijk te maken. De modellen staan in de maten 44-52 in het tijdschrift.

 

Vlotte herfstmode


Classe verte

 

De kleuren en de stoffen zijn afgestemd op de kille herfstmaanden. Alle modellen in de maten 116 – 140.

 

Alle modellen (en nog veel meer) vind je in het oktobernummer van burda style dat nu in de winkel ligt. 

Posted in: tijdschriften