April 2023 : het nieuwe nummer van burda style is klaar!

Nieuwsgierig naar de mode in het aprilnummer van burda style 2023? Het nieuwe nummer ligt nu in de winkel!

Als wij aan basics denken zijn het vooral een simpel T-shirt, een klassieke hemdblouse en een spijkerbroek die ons meteen te binnen schieten. Voor dit nummer hebben wij basissnitten met interessante details ontworpen die heel makkelijk te combineren zijn.

Naast de basics ook mode met hippie-feeling en retro-prints. En deze keer weer een nieuwe designersnit! Én leuke DIY-ideetjes voor een paasbrunch.

De jaren 60

Allure Sixties Allure Sixties

Links model 115 jasje:  Het patroon is retro, de stof is van de toekomst: de scuba met geometrische print maakt het jasje bijzonder stevig. De dubbele rij (zelf beklede!) knopen in cabanstijl 
maakt het geheel af. Rechts model 113 blazer, model 110 broek (en ook topje model 109): Hij is eindelijk terug! Bijna geen enkele broek geeft je zo’n benijdenswaardig silhouet als een flared broek. De blazer heeft een stijlvolle ‘revers’ – deze moet je gewoon hebben!

Hippie feeling uit de natuur

Hippie chic version natureHippie chic version nature

Links model 116 jurk: De jurk ziet er dankzij het ‘lijfje’ in de taille uit als een hoog uitgesneden rok plus blouse. Zelfs de ‘stolpplooien’ zijn maar schijn – als je beter kijkt, blijken het opgestikte linten te zijn die losjes rond het rokgedeelte fladderen. Rechts model 116 rok: Mooi nauwsluitend op de heupen, vloeiend en wijd naar beneden toe: de midirok met XL-ruches straalt al bij het naaien puur vakantiegevoel uit. 

Best of basics

Indispensables basiquesIndispensables basiques

Links model 110 broek: Flared broeken zijn niet alleen dé trend van het seizoen, maar zorgen dankzij de smalle snit bij de heupen ook moeiteloos voor een geweldig figuur. Rechts model 114 zomermantel: Super-elegant en toch zo casual: de losjes gesneden mantel past gewoon bij elke outfit – als je hem graag wat getailleerd hebt, kun je de bijpassende ceintuur met gesp erbij dragen. 

Designersnit van de maand april: jurk 130

La veste smokingLa veste smoking

Links model 130 jurk: Elegant en toch met een nonchalante touch: de moderne smalle jurk verrast met plooien en deelnaden. Praktisch: met zakken in de zijnaden.

DIY-ideetjes voor een paasbrunch

DIYDIY

Verzacht de lente met deze decoratieve ideetjes voor op tafel: een bestekzakje, een placemat met ruche en een cadeauzakje (het tafelkleed en het eiermutsje ontbreken op de foto).

Alle modellen staan in het aprilnummer van burda style 2023 dat vanaf dit weekend in de winkel en online te koop is, kijk op www.burdastyle.nl

Burda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijkBurda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijk