Nummer 02 van burda easy is klaar!

Naaien is niet alleen een hobby! Je kunt met zelfgenaaide kleding je persoonlijkheid onderstrepen en je indivuele smaak laten zien. Daarom hebben wij ook in dit nummer weer unieke modellen (die allemaal op het handige kant-en-klaar-werkblad staan) ontworpen waarmee je dit doel kunt bereiken. Breng zelf variatie aan door een andere stof te kiezen en bijvoorbeeld de lengte te variëren. Wij laten in elk geval enkele suggesties zien. Overigens: ook in dit nummer staan er drie modellen van duurzame stoffen met styling- en beauty-tips. En natuurlijk leggen wij zoals altijd stap voor stap uit hoe je het model naait – bij twee modellen ook extra in een video-tutorial. 


 

 

Gewaagde prints!

Le plein de vitamines

 

Foto links: Model 1B - kom hier met dat dier - in je kleerkast! Want met de animal-look met 3/4-mouwen ziet het shirt er bijzonder spannend. Foto rechts: Model 1C - een kleurrijke blikvanger: dit model slaat ook met lange mouwen een goed figuur. Goede zin komt vanzelf!


Met plissé!

Vive les plissés !

 

Foto links: Model 2B - ook dit knielange model van glanzende plisséstof met feloranje tailleband is een blikvanger - en toch heel nonchalant te stylen en natuurlijk ook makkelijk te naaien. Foto rechts: Model 2C - een absolute droomrok - en in een mum van tijd genaaid. Niet in de laatste plaats dankzij de kant-en-klare tailleband.


 

Tot in de puntjes

Minimaliste

 

Foto links: Model 3A - simpel, maar indrukwekkend – en met praktische zakken in de zijnaad. Foto rechts: Model 3C - colorblocking op een stijlvolle manier - met satijnen stoffen in fel oranje en koningsblauw. 


 

Van duurzame stofjes!

Bonne mine garantie !

 

Foto links: Model 4A - casual blouse met V-hals en elastiek aan de mouwzoom van diervriendelijke zijde met patroon. De print geeft het geheel een extra Seventiestintje. Foto rechts: model 4B - deze coole blouse met lange mouwen met elastische manchetten laat niet alleen jou stralen, maar ook iedereen die jou ziet. 

Het model 4A laten wij ook stap voor stap in een video zien. Je vindt de video tutorial hier!

 

Bij weer en wind

Le défi couture du printemps

 

Foto links: Model 5A - trotseer de motregen in stijl - dat gaat bijzonder goed in deze jas van gecoate functiestof (ja, ook die is bio!). Leuk daarbij: een vissershoed, het liefst gemaakt van restjes stof van de jas. Foto rechts: model 5C - leuk om te naaien en om te stylen: een klassieke parka met ceintuur, opgestikte zakken met drukknopen en een trekkoord in de capuchon.

Het model 5A laten wij ook stap voor stap in een video zien. Je vindt de video tutorial hier!

Alle modellen en nog meer vind je in het tijdschrift burda easy nr. 2, je kunt het tijdschrift nu in de winkel kopen of online bestellen: klik hier!

 

Je kunt alle modellen van burda easy ook als pdf patroon downloaden: klik hier!

 

IK WIL EEN ABONNEMENT

 

 

Burda naaiboek