Nieuw nummer: Simply haken nr. 2 - de lente is er!

Zingende vogeltjes, de geur van bloemen, vers gemaaid gras, warme zonnestralen ... Wie wordt er niet vrolijk als de lente zich van zijn mooiste kant laat zien? En natuurlijk geniet je nog meer als je dit geluksgevoel met nieuwe gehaakte spulletjes tot uitdrukking kunt brengen. In dit nummer beginnen wij met het speciale thema rondom de lente. Wij presenteren vanaf pagina 6 maar liefst acht amigurumi-designs – van een poes-haas-duo, bloemenmeisjes, schaapjes, haasjes, kuikentjes en nog veel meer...

 

Schattige amigurumi’s

Une panoplie d’amigurumis

 

Ben jij ook een fan van amigurumi’s? Wij hebben ons laten inspireren door allerlei lieve ideetjes rondom dit thema, van mama Haas met baby, een poes-haas-duo, bloemenmeisjes, schaapjes, haasjes en kuikentjes. 

 

Modethema’s

Des vêtements aériens

 

Op het gebied van mode hebben wij enkele bijzondere modellen in petto: truien met granny squares, twee babymodelletjes, een roze lentetrui (zie foto links), een truitje in guimpe-techniek (zie foto rechts) en een prachtig wit zomertopje in filethaakwerk. Dat zijn leuke uitdagingen!

 

Leuke ideetjes

Des customisations phares

 

Een kraagje met pareltjes en een ware bloemenweide als sierrand op een T-shirt. Met haakwerk kun je leuke ideetjes gebruiken om je kleding op te peppen.

 

Voor binnen

Un intérieur au top

 

Heb je zin om de kamer een frisse uitstraling te geven? Maak dan het gestreepte vloerkleed met noppen en franjes. Of maak het reusachtige kussen in colorblocking en grote pompons. En wij hebben nog meer modellen in petto!

 

Fantasieplanten

Laissez grandir les plantes

 

De uitdaging voor twee ontwerpster was: ontwerp een fantasieplant met bruin en groen garen. Op deze twee foto’s zie je het resultaat van twee fanatieke haakdesigners: een agaveplant en een hartboompje

 

Alle modellen en nog veel meer haakideetjes vind je in het nieuwe nummer van Simply haken nr. 2 dat nu in de winkel ligt. Je kunt het ook online bestellen: klik hier!

IK WIL EEN ABONNEMENT