Nieuw nummer : Burda breien nr. 8 – de lente is in aantocht

Officieel is het nog steeds winter, maar in ons hart verlangen wij toch allemaal naar de lente. Met langere dagen, warme zonnestralen op onze wangen en groene blaadjes aan de bomen. En daarom hebben wij ons voor dit nummer door het voorjaar laten inspireren. Vandaar dat wij beginnen met een collectie in zachte roze tinten. Op kille lentedagen trek je onze trendy poncho met jacquardranden aan. Natuurlijk kun je een keuze maken uit een heleboel truien die je bijvoorbeeld op een spijkerbroek kunt dragen. En de kleur van het seizoen? Dat is deze keer groen! Laat je verleiden door onze unieke modellen in deze frisse kleur die het voorjaar heel stijlvol aankondigt.

 

Romantisch in het roze

 

Het eerste nummer van 2021 heeft een romantische touch! Zachtroze en wit gaan hand in hand – de basiskleuren van het seizoen. Ruches, bloemen en sierkantjes maken er unieke modellen van. Links: het voorpand wordt met een brede volant versierd; rechts: de gebreide sjaal wordt van twee mooie garens gebreid.

Met goudeffect

Une touche dorée

 

De goudachtige tinten variëren van khaki, mosterdgeel tot oranje en bruin. Links: de royale trui heeft een V-hals, zijsplitten en mouwen die naar onderen toe een beetje wijder worden. Rechts: bij deze trui speelt het multicolor garen een grote rol, maar bekijk ook even de plooien met gaatjes bij de mouwen en de panden.

 

Interessante details

Tout dans les détails

 

Binnen de mode gaat het erom een persoonlijke stijl te ontwikkelen. Dit kun je doen door een model te breien of te haken dat niet iedereen heeft. Onze suggesties: de roze trui wordt in een heel regelmatig patroon met opengewerkte rijen gehaakt. Foto rechts: wij waren meteen onder de indruk van de rok en het truitje in structuurpatroontje. 
 

Mijn weg...

Sur mon chemin

 

Als je naar buiten gaat, kan het nog aardig koud zijn. In deze collectie laten wij prachtige outdoormodellen zien. Bijvoorbeeld de grofgebreide trui in het grijs, met wijde mouwen en ronde hals. De blauwe poncho met jacquardpatroon konden wij niet weerstaan! 

 

In groene tinten

Une touche de lumière

 Wist je dat groen de kleur van het komend seizoen is? Wij lieten is daarom door deze kleur inspireren. De ene keer wordt groen met andere kleuren gemengd, zoals bij de lange mantel in streeppatroon. De andere keer wordt het hele model in het groen gebreid, zoals het korte model met brede ruches.

 

 

Deze modellen en nog veel meer vind je in het nieuwe nummer van Burda breien nr. 8. Je kunt het tijdschrift via onze website bestellen, klik hier!