Favoriet model: het jasje 127 uit burda style november 2023

Favoriet model van het burda-team

Jasje 127: een klassiek model in pied de poule

Iedereen die zich voor mode interesseert, weet dat de modewereld voortdurend in beweging is en dat trends veranderen. Maar één ding blijft: de tijdloze, must-have kledingstukken. Deze  ‘basics’ zijn modellen die altijd in de mode blijven en ons de mogelijkheid geven om verschillende stijlen te creëren.

De must-have van dit seizoen is het korte jasje, model 127, uit het novembernummer van burda style. Het grote voordeel van dit modelletje is dat het het hele jaar door gedragen kan worden en bij elke stijl past. Het jasje met schuin verlopende ritssluiting werd oorspronkelijk ontworpen om motorrijders te beschermen tijdens hun motortochten, maar heeft allang zijn weg gevonden naar de alledaagse mode van vrouwen. Goed om te weten: door de keuze van de stof kun je de stijl steeds weer anders interpreteren.

Le perfecto 127 de Burda Style Novembre 2023 : la veste intemporelleLe perfecto 127 de Burda Style Novembre 2023 : la veste intemporelle

Het model 127 is geïnspireerd op het traditionele bikerjack dat een van nature een robuuste stijl vertegenwoordigt. Ons jasje heeft een getailleerde snit, een asymmetrisch sluiting en schouders met pas. Om het bikerjack in de mode van alledag te integreren, hebben wij een opvallende stof met pied-de-poule gekozen in de kleurencombinatie zwart-oranje. Als je meer van een stoere stijl houdt, kun je het jasje ook van (namaak)leer maken en met klinknagels versieren.

Comment porter le perfecto 127 de burda Style Novembre 2023 ? 

Als je het jasje hebt genaaid, wil je natuurlijk je stijl compleet maken. Wij hebben enkele ideetjes verzameld:

  • Draag je jasje met een broek van imitatieleer, een T-shirt en enkellaarsjes om de rock look perfect te maken.
  • Wil je meer een casual look  dan kies je een spijkerbroek en een blouse, met het jasje als middelpunt.
  • Voor een vrouwelijke look combineer je het jasje met een blouse, een korte plooirok en mocassins - de trend van het moment.

Laat je verleiden om het korte jasje, model 127, te naaien. Je vindt het patroon in het novembernummer van burda style 2023 of als pdf patroon op onze website. 

Burda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijkBurda boek 5e oplage: naaien is niet moeilijk