Collectie uit burda style nr. 1: mode met stijl

Wollen kwaliteitsstoffen, mooie details – en moderne snitten: deze mode verenigt klassieke kleermakerskunst en nieuwe catwalktrends. Alle modellen van deze collectie in maat 44 - 52

 

Een enkellange rok

Jupe portefeuille

 

In de zomermaanden worden wikkelrokken vaak van lichte, soepelvallende stofjes gemaakt. Voor het koude jaargetijde neem je een ander stofje. Goed om te weten: met de figuurnaden in het achterpand kun je de pasvorm een beetje aanpassen. 


 

Blouse met tunnels met elastiek

Blouse aux ourlets de manches élastiqués

 

Als je een mooi bedrukt stofje hebt gekocht, kun je met een gerust hart dit model met een paar leuke details maken: de wijde boothals, twee ingelegde plooien bij de halsrand, mouwen met een tunnel met elastiek.


 

Een elegante cape

Cape à boutons

 

Houd jij van makkelijke mode? Dan is deze cape een idee, want hij is ongecompliceerd in het dragen. Door de royale snit, valt hij losjes om het lichaam heen. Het is geen probleem er een dikke trui onder te dragen. Fraai detail: de met leer overtrokken knopen.

 

Een broek van namaakleer

Pantalon en similicuir

 

De broek met plooivouwen en smalle band maakten wij van prachtig imitatieleer. Vanzelfsprekend kun je ook een ander stofje kiezen... 


 

Een unieke blazer 

Blazer unique

 

Deze blazer is een uitdaging voor ervaren naaisters. Het jasje valt op door de getailleerde snit, de leren revers en de schouderpassen en zakken met contrastkleurige paspels. 

 

Alle modellen van deze collectie kun je als pdf patroon downloaden. Klik op de roze balk hieronder om naar de pdf patronen te gaan:

 

PATRONEN

 

 

Burda naaiboek