burda breien: de lente mag nu beginnen!

Wij op de redactie zijn het allemaal met elkaar eens: wij zijn blij dat de lente er aankomt. Dit vieren wij met felgekleurde modellen met een goed-humeur-factor: oranje, zonnegeel, mooi roze en felrood. Deze kleuren trekken de aandacht. De snitten zijn daarom vrij eenvoudig, maar hebben wel een eigen karakter. Het zit ’m in de kleine verschillen. In dit nummer staan bovendien zeven modellen van
biologische garens die stuk voor stuk voor een fijn levensgevoel zorgen. Maar wij hebben ook aan de haakfans gedacht: maak een vest of een van de leuke tassen!

Onderweg...

Égayez votre journée - Burda mailles n°3

 

Het is bewezen dat je van breien blij wordt, dat het stress vermindert en een hoge motivatiefactor heeft. Met onze modellen in dit nieuwe nummer kun je weer van al die uurtjes genieten als je breit, maar ook als je daarna onderweg bent. 

Trendy op weg

Sur le départ - Burda mailles n°3

 

Ook als je niet op vakantie gaat, ook in het dagelijks leven wil je trendy gekleed gaan. We zijn altijd onderweg, bijvoorbeeld in deze prachtige trui met ingebreide ruiten met glinstereffect. Als je boodschappen gaat doen, neem je de schitterende tas in TUNISCH HAAKWERK mee. 

 

Opvallende kleuren

Printemps splendide - Burda mailles n°3

 

Natuurlijk zie je in de lente heel vaak pasteltinten. Prima, maar wij hebben ontdekt dat door felle kleuren de dag er automatisch een stukje vrolijker uitziet. En dat willen we toch allemaal graag... 

Biologisch garens

On aime les fils bios - Burda mailles n°3

 

In dit seizoen focussen wij op 100% natuurlijk garen! Zonder chemische stoffen, natuurlijke vezels. Bij onze collectie met deze bioloigsche garens kunnen we een kleine bijdrage leveren aan een duurzame wereld. 

En nog veel meer modellen...

Au centre de l’attention - Burda mailles n°3

 

Nog twee ideetjes: modellen met glinstereffect en gehaakte tassen (in totaal 3 stuks!). 

Alle modellen vind je in burda breien nr. 3 dat vanaf 24 maart in de winkel verkrijgbaar is.