Maandelijkse Archieven: Januari 2022

27 januari 2022

De pdf patronen van het februarinummer zijn online!

Alle modellen uit burda style nr. 2/2022 kunnen nu ook als pdf patroon online besteld worden, kijk op www.burda-style.nl

Publié dans : collecties
14 januari 2022

Model uit burda style 02/2022 : de perfecte mix van zakelijke en elegante mode

Het tweedelige pak treedt momenteel met een zelfbewuste uitstraling het toneel op en onderstreept het vrouwelijke silhouet op een ingenieuze manier. Wij zijn enthousiast! Met de patronen en geraffineerde details zoals ingelegde plooien, knopen en splitten wordt op een heel subtiele manier de nadruk op het silhouet gelegd.

 


Publié dans : selecties
14 januari 2022

Het februarinummer van burda style is klaar!

De trends van het actuele seizoen beloven dat het een schitterend modejaar gaat worden, met vele verrassende details, geraffineerde snitten en mooie nieuwe stofjes.

Publié dans : tijdschriften
14 januari 2022

Het nieuwe nummer van burda easy nr. 1 is klaar!

Een nieuw jaar, veel naaiplezier… en nog meer duurzaamheid! Duurzame modellen om zelf te naaien, vind je vanaf dit nummer onder het kopje ‘Easy Green’-collectie. Voor alle patronen geldt zoals altijd: uitkiezen-uitknippen-naaien dankzij het praktische kant-en-klaar-werkblad! Goed om te weten: vanaf dit nummer leggen wij twee modellen stap voor stap uit in een video-tutorial en laten wij stap voor stap zien hoe je de modellen naait.

Publié dans : tijdschriften
11 januari 2022

Collectie uit burda style nr. 1: mode met stijl

Wollen kwaliteitsstoffen, mooie details – en moderne snitten: deze mode verenigt klassieke kleermakerskunst en nieuwe catwalktrends. Alle modellen van deze collectie in maat 44 - 52

Publié dans : selecties
6 januari 2022

De collectie met pdf patronen van het januarinummer van burda style staat online!

Alle modellen van de collectie uit het januarinummer van burda style zijn nu ook als pdf patroon verkrijgbaar

Publié dans : collecties
3 januari 2022

Collectie uit burda style nr. 1/2022: winters wit en blauw

Bij blauw-witte stofjes denken velen misschien aan hete zomerdagen op een Grieks eiland of aan een dagje aan het water in een jachthaven. Maar in het komende winterseizoen speelt deze kleurencombinatie een belangrijke rol binnen de mode – met zachte sierkantjes die ons herinneren aan ijsbloemen, warme gebreide stofjes en prachtige bloemenprints. 

Publié dans : selecties