Maandelijkse Archieven: Oktober 2021

28 oktober 2021

Alle collecties van burda style nr 11 zijn online

Alle modellen van het novembernummer van burda style kun je als pdf patroon downloaden. Kijk op www.burda-style.nl

Publié dans : selecties
15 oktober 2021

Het novembernummer van burda style is klaar!

Mijn suggestie voor deze maand: naai een jurk met sensitief silhouet of een blouse in dolce-vita-stijl en nodig vrienden of familie uit voor een Italiaanse avond. Zou je liever de herfstdagen in de Schotse highlands of in een Engelse universiteitsstad met een eeuwenoude geschiedenis doorbrengen? Maak dan een blazer in college-look of een warme, geruite mantel à la ­Vivienne Westwood. Laat je verleiden om deze maand creatief te worden!

 


Publié dans : tijdschriften
15 oktober 2021

Oktober 2021: het nieuwe nummer van Best of is er!

Ze hangen netjes op een rijtje in onze klerenkast en als we eentje uit willen kiezen, hoeven we alleen de deur open te doen en voilà: voor sportieve momenten een hemdblousejurk of een sweaterjurk, voor elegante gelegenheden een ladylike wikkeljurk of een smalle jurk... In elk geval hebben alle jurken één ding met elkaar gemeen – wij zijn in elke situatie perfect aangekleed! Kijk in ons nieuwe nummer van Best of... jurken!

Publié dans : tijdschriften
11 oktober 2021

Oktober 2021 : het nieuwe nummer van burda easy baby!

Een dagje naar de dierentuin, samen met opa een ijsje gaan eten of met vriendjes spelen  - dat vinden de kinderen leuk en wij dus ook. Voor al deze momenten hebben wij een basiscollectie met accessoires voor jongens en meisjes samengesteld. Van leuke stofjes en met lieve details. alle spulletjes zijn vrij eenvoudig te naaien. En als het een keertje niet helemaal perfect is, is dat niet erg, het gaat erom: het is met veel liefde gemaakt!


Publié dans : tijdschriften
8 oktober 2021

Nieuw nummer: burda breien nr 12 – een prachtige herfst

De zomer lijkt alweer heel ver weg, met spanning kijken wij uit naar de herfst. Het wordt kouder, de dagen worden korter. Maar dat maakt ons allemaal niets uit. Wij gaan op zoek naar nieuwe inspiratie. Nog voordat het winter wordt, willen wij weer truien en vesten klaar hebben, want er is toch niets fijners om een warm omhulsel aan te kunnen trekken als het buiten kil en guur is... In het herfstnummer staan natuurlijk de kleuren centraal: groen, roze, bordeaux en okergeel. En nog een ideetje: met de outdoor-modellen kun je een heerlijke herfswandeling maken! En ook inndit nummer bieden wij enkele modellen onder het motto Easy Knitting aan (voor degenen die niet zo veel tijd hebben...). Wij wensen je veel breiplezier!

Publié dans : tijdschriften
7 oktober 2021

De collecties van burda style nr 10 zijn als pdf patronen beschikbaar

Alle modellen van de collecties van het oktobernummer van burda style nr 10 zijn als pdf patronen beschikbaar

Publié dans : collecties
7 oktober 2021

Collectie uit burda style nr 10/2021 : Couture is kunst!

Couture is het woord dat binnen de modewereld kenmerkend is voor stijlvolle collecties die van prachtige stoffen zijn gemaakt. Couture is ook een ander woord voor: kostbaar & luxueus. In burda style nr 10/2021 staat een collectie met dit motto!

Publié dans : selecties
7 oktober 2021

Collectie burda style nr 10/2021 : Feel free

Vrouwelijke (boho-)looks met interessante details en prachtige herfstkleuren. Extra: vlotte modellen voor jongens in de maten 104 – 128. Deze collectie vind je in burda style oktober 10/21

Publié dans : selecties
7 oktober 2021

Collectie uit burda style 10/2021 : Groener kan het niet!

‘Staat dit?’ is waarschijnlijk een van de vragen die velen met petrol en groene tinten in verbinding brengen. Ons antwoord: natuurlijk! Het hangt alleen af van de kleurnuances af. Bekijk onze groene collectie uit burda style oktober 2021!

Publié dans : selecties
7 oktober 2021

Alle patronen van burda easy nr 05/2021 zijn nu als pdf patroon beschikbaar!

De complete collectie uit het tijdschrift Burda easy 05/2021 is nu ook als pdf-patronen beschikbaar!

Publié dans : collecties