Maandelijkse Archieven: September 2021

28 september 2021

Het nieuwe nummer van burda plus 2021 herfst/winter is klaar!

Dat de grenzen tussen werk en vrije tijd steeds meer vervagen, is naar mijn mening een positieve ontwikkeling. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je in nonchalante homewear naar het werk gaat, maar de nieuwe modellen zien er zo uit dat ze door de keuze van de stof en de goed doordachte details nieuwe energie en een tikje magie uitstralen. Dat je deze outfits op verschillende momenten van de dag aan kunt trekken, laten wij in dit nummer zien!

Publié dans :
21 september 2021

Alle collecties van de maand september staan als pdf patroon online!

Alle collecties van de maand september staan als pdf patroon online op onze website burda-style.nl

Publié dans : collecties
21 september 2021

Het nieuwe nummer burda style 10 is klaar!

In burda style nr 10 presenteren wij een onder andere extra couture-collectie om hiermee alle hobbynaaisters een impuls te geven om zelf mooie jurken en blouses met extravagante details te naaien. Wij lieten ons voor deze collectie door de mode van de catwalks inspireren, maar doken ook in het burda-archief om ideetjes op te doen. Laat je inspireren!

Publié dans : tijdschriften
8 september 2021

Het nieuwe nummer van burda easy nr 5 voor september / oktober 2021 is klaar

Heeft naaien iets met duurzaamheid te maken? Ja, natuurlijk! Met het zelf maken van kleding kun je een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. En als je je eenmaal in dit thema hebt verdiept, zul je vaststellen dat duurzaam naaien niet ingewikkeld is: alles wat je nodig hebt, zijn de juiste stoffen en fournituren. Om het goede voorbeeld te geven, hebben wij alle modellen in dit ‘Green Issue’-nummer van ecologische stoffen genaaid. En hoe worden ze genaaid? Dat laten wij zoals altijd stap voor stap met duidelijke tekeningen zien. En wij leggen één model in een video-tutorial uit. Daarnaast hebben wij nog een heleboel tips rondom dit thema verzameld. 

Publié dans : tijdschriften