Maandelijkse Archieven: Augustus 2021

25 augustus 2021

Burda easy 04/2021 complete collectie als pdf-patronen beschikbaar!

Burda easy 04/2021 – alle patronen uit het tijdschrift zijn nu ook als pdf-patronen beschikbaar!

Publié dans : collecties
20 augustus 2021

De complete collectie van Burda style 08/2021 is online beschikbaar!

De complete collectie van Burda style 08/2021 is online beschikbaar!

Publié dans : collecties
12 augustus 2021

Het nieuwe nummer van Best of burda met outdoor-modellen

Vind jij het ook zo jammer dat de zomer weer bijna om is? Maar niet getreurd, het najaar heeft ook zijn mooie kanten! denk aan de prachtige kleuren in de herfst en de mooie zonsondergangen. even een paar uurtjes lekker genieten tijdens een wandeling door het herfstbos. het kille jaargetijde heeft zijn charme. En om nog meer van al deze momenten te kunnen genieten, gingen wij in burda-style-tijdschriften op zoek naar outdoorkleding om een extra nummer samen te stellen. goed om te weten: Alle modellen in de maten 32–50. en als extraatjes: twee jassen voor mannen, een robuuste rugzak, een romantische fietstas en een schattig hondenmanteltje.


Publié dans : tijdschriften
12 augustus 2021

het septembernummer van burda style is klaar

Laten we eerlijk zijn: als de herfst nadert, worden we allemaal een beetje zwaarmoedig. Hoe zeer verlangen wij nog naar de warme
zomerdagen... Maar niet getreurd, elk seizoen heeft zijn  mooie kanten. Wij lieten ons bijvoorbeeld door het najaar inspireren om een brug te slaan tussen de zomer en de herfst. Wij creëerden van gebloemde stoffen een collectie met prachtige jurken. Voor het regenachtige weer in de herfst hebben wij functionele jassen, parka’s en mantels ontworpen. En we hebben nog veel meer in petto!


Publié dans : tijdschriften