Maandelijkse Archieven: Maart 2021

30 maart 2021

Praktisch: Hoe stik je een mouw met een rechte mouwkop vast?

Het is eenvoudig om deze platte mouwkop in te zetten.

Publié dans : tijdschriften
29 maart 2021

Maart 2021: het nieuwe nummer van burda plus 01/2021

In een mooie outfit kun je je zelfvertrouwen vergroten en alvast dromen van een warme zomerdag. En natuurlijk willen wij allemaal graag al aan de vakantie denken... Maar misschien kun je vandaag niet naar je lievelingsplekje reizen. Jammer, maar je kunt in je favoriete outfit wel in
gedachten naar al de plekjes van de wereld reizen waar je zo graag zou willen zijn. De modellen variërend in maat 44 tot 60.

 


Publié dans : tijdschriften
21 maart 2021

De complete collectie van maart is als pdf patronen online!

 

Alle modellen uit de maandelijkse burda style nr. 4 zijn nu als pdf patronen online, kijk op onze website burda-style.nl

Publié dans : collecties
12 maart 2021

Het nieuwe nummer van burda style 04/2021 is klaar!

Onder het motto ‘goede stijl is de basis van de mode’ hebben wij musthaves ontworpen met vrouwelijke snitten en geraffineerde retro-details – voor deze collectie lieten wij ons inspireren door de vele series die via streamingdiensten gekeken kunnen worden. Maar natuurlijk hebben wij nog meer lentecollecties. de trendcollectie is de sportieve look, bij de kleurentrend staat groen in het middelpunt, de pluscollectie bestaat uit maar liefst 8 (!) jurken, de kindercollectie presenteren wij onder het motto ‘Beste vrienden’.

Publié dans : tijdschriften
9 maart 2021

Maart 2021 : het nieuwe nummer van burda easy 02/2021

Ken jij ook dat bevredigende gevoel dat je overvalt als je iets zelf hebt gemaakt en het eindelijk klaar hebt? De hersenen belonen je met gelukshormonen – geweldig toch! Ook als je de zelfgenaaide DIY-creatie aantrekt. Dan voel je je nog gelukkiger! Vandaar dat wij een nieuw nummer met lentemodellen hebben samengesteld. Met de gedetailleerde stap-voor-stap-instructies kunnen ook beginnende naaisters de modellen probleemloos naaien!

Publié dans : tijdschriften