Maandelijkse Archieven: Februari 2021

25 februari 2021

Burda easy kids : nieuwe outfits voor kinderen

De eerste warme zonnestralen verdrijven de grijze winterwolken en zorgen ervoor dat de bloemetjes hun kopje boven de grond uit kunnen steken. De lente is in aantocht!  Voor het voorjaar – en meteen ook voor de zomer – hebben wij de mooiste modellen (allemaal in maat 104 tot 146) ontworpen: shirts, legging-broeken, leuke jurkjes, een hip rokje, twee jumpsuits en nog meer. Met de details en stoffen brengen we variatie aan, zodat je gerust ook een paar modelletjes volgens hetzelfde patroon kunt naaien. Veel plezier bij het naaien!

Publié dans : tijdschriften
21 februari 2021

De complete collectie van februari is als pdf patronen online!

De complete collectie van februari is als pdf patronen online!

Publié dans : collecties
15 februari 2021

Burda best of broeken: dit nummer is nu klaar!

Te kort, te smal, geen goede pasvorm. Herken je dit? het klopt, het is niet makkelijk om een goed passende confectiebroek te vinden. Wij hebben de oplossing: naai zelf een broek! In dit extra nummer ‘best of ...’ presenteren wij nog eens onze favoriete modellen die je stuk voor stuk zelf kunt maken. Wij hebben bewust zeer uiteenlopende broeken uitgekozen, van elegant en sportief tot nonchalant en vlot. Kies je lievelingsmodel uit, koop een passende stof, controleer de maten en knip het patroon uit. wij weten zeker dat er voor iedereen meerdere modellen in staan die bij jouw figuur en stijl passen. En niet te vergeten: er staan ook een paar mannenbroeken in!


Publié dans : tijdschriften
11 februari 2021

Het nieuwe nummer van burda style 03/2021 is klaar!

Wij waren enthousiast over de nieuwe look ‘French Chic’ met boucléjasjes, zwarte jurkjes en een marine-outfit – de klassieke kledingstukken die allemaal door Coco Channel bedacht werden. Wij hebben een complete collectie samengesteld. Maar wij hebben ook een compleet andere collectie ontworpen: Arty Prints – kleurrijke, luchtige modellen die er op het eerste gezicht vrij extravagant uitzien! En wij hebben nog een highlight: de business-look! Tot slot nemen wij je nog mee op reis: met de vlotte plusmode in maat 44-52 kun je alvast vakantieplannen maken. Laat je inspireren en laten wij hopen dat in 2021 het reizen weer eenvoudiger mogelijk is.

Publié dans : tijdschriften