Maandelijkse Archieven: November 2020

23 november 2020

Het decembernummer van burda style ligt in de winkel!

In dit laatste nummer van het jaar besteden wij niet alleen aandacht aan de feestdagen, wij willen 2020, dat in vele opzichten heel moeizaam verlopen is, toch positief afsluiten. Laat je verrassen door de feestcollectie en de modellen in zwart-wit met de nadruk op het vrouwelijke silhouet of kies een vrolijk gekleurd model van het styling-advies. Voor de plusmode ontwierpen we een Scandinavische collectie in pasteltinten. En last but not least: homewear voor vaders en zoons! 

Publié dans : tijdschriften
13 november 2020

Burda style - homewear ligt nu in de winkel!

Dit jaar is anders dan wij gewend zijn. Door de huidige omstandigheden zijn we automatisch veel vaker thuis dan de afgelopen jaren en brengen wij dus meer tijd met ons gezin door. Geen tijd om naar de sportschool te gaan? Een uurtje yoga in de woonkamer moet ook kunnen! Blouse, spijkerbroek en jurkje kunnen in de kast blijven liggen. Trek gewoon lekker ongecompliceerde outfits aan. Om je een handje te helpen hebben wij een ‘Best of’-tijdschrift samengesteld met onze favoriete burda style-modellen om zelf te naaien.

Publié dans : tijdschriften
8 november 2020

Het nieuwe nummer burda baby 2/2020 is klaar!

Wat zijn wij blij dat wij het tweede nummer van burda baby in 2020 mogen presenteren. De resonantie op het eerste nummer was zo groot dat wij met ontzettend veel zin het volgende nummer hebben gemaakt. Wij hopen dat jij als lezer er ook veel plezier aan zult beleven. Alle modellen in de maten 56 tot 98.

Publié dans : tijdschriften
8 november 2020

Het nieuwe nummer van burda accessoires 2020 ligt in de winkel

Een mooie enveloptas, een warme wollen cape, een prachtige tas, een hoofdband, wanten, een mof, een sjaal en nog veel, veel meer! Laat je inspireren door onze ideeën in het nieuwe nummer van burda accessoire!

Publié dans : tijdschriften