Maandelijkse Archieven: Oktober 2020

22 oktober 2020

Burda style 11/2020 ligt in de winkel!

In de herfst trekken we er graag op uit, lekker wandelen in het bos, aan zee of even 's avonds een blokje om. Het liefst met het hele gezin... Daarom hebben wij in dit nummer een robuuste collectie voor moeder en dochter samengesteld, met een spijkerbroek, een jasje, een vest, een geruite rok, een chique trui, een tuinrok en een cape. Kortom alles wat we graag in de herfst aantrekken. Voor overdag is het motto van deze maand: zakelijk met een vrouwelijke touch - wij laten zien hoe stoffen uit de mannenmode prima door vrouwen gedragen kunnen worden. De trend van de herfst: een complete collectie helemaal in pasteltinten die je ook in de winter kunt dragen. De plus-collectie (in maat 44-52) presenteren wij met als thema ‘Happy hours’ met prachtige feestelijke outfits. Laat je verrassen! We wensen je veel plezier bij het maken van het model dat je favoriet zal worden van dit nummer!

Publié dans : tijdschriften
19 oktober 2020

Burda kids ligt nu in de winkel!

Het wordt al aardig koud en ’s morgens en 's avonds is het langer donker. We weten het: het is herfst en het duurt echt niet meer lang dan is het winter. Dus het wordt tijd om nieuwe kinderkleren te maken. In het nieuwe nummer van burda kids staan lekker warme modellen in de maten 104 t/m 146: stoere unisex broeken, T-shirts met kleurrijke patronen, leuke jurkjes met zakken, een schattig rokje dat heel makkelijk te naaien is (misschien zelfs met je dochter samen?) én een bonte bodywarmer voor die koude dagen. Alle modellen zijn heerlijk ongecompliceerd, ideaal om in te spelen en te ravotten. Veel plezier met naaien!

Publié dans : tijdschriften
8 oktober 2020

Nieuw nummer: burda breien nummer 6 - warm voor de herfst

De herfst is gearriveerd! Het weer is vaak nogal guur, de regen klatert tegen de ramen, de wind lijkt uit alle richtingen te komen... Ja, zo is de herfst! Op de redactie is iedereen het met elkaar eens: dit is ons favoriete seizoen, want je kunt lekker gezellig meer uurtjes binnen doorbrengen... met een breiwerkje. In het nieuwe nummer van burda breien kun je volop inspiratie opdoen, van gouden herfst en blauwe kleurentrend tot Noorse motieven, vrouwelijke modellen, extravagant, klassiek & modern. Maak je eigen exclusieve model met burda breien!

Publié dans : tijdschriften
8 oktober 2020

Nieuw nummer: burda creative zelf kerstdecoraties naaien

Kijk jij ook altijd uit naar het eind van het jaar om heerlijk te genieten én te ontspannen tijdens de feestdagen? Maar ik vind de periode ervoor ook heel fijn, want ik ga dan aan de slag om zelf spulletjes en decoraties voor het kerstfeest te maken. En natuurlijk heb ik daar nieuwe inspiratie voor nodig. Gelukkig dat burda creative aandacht aan dit thema besteedt: zelf kerstdecoraties naaien! In dit nieuwe nummer vind je sfeervolle projecten om decoraties en accessoires te maken. Je kunt ze allemaal met de naaimachine maken. En zeg nu zelf, het is toch al leuk deze spulletjes te maken en tijdens het naaien er al van te genieten hoe je later de kamer gezellig aan gaat kleden. Ik wens iedereen veel plezier met dit nieuwe nummer en wens je veel plezier tijdens de creatieve uurtjes.

Publié dans : tijdschriften