Maandelijkse Archieven: September 2020

25 september 2020

Burda plus herfst-winter 2020 is klaar!

In deze nieuwe uitgave van burda plus zijn alle modellen zo ontworpen dat ze op één middag gemaakt kunnen worden! Daarom kun je nu al met de planning beginnen om een nieuw model te gaan maken! De patronen staan in de maten 40 - 60 op het werkblad. Laat je verrassen door de veelzijdige modellen uit het nieuwe nummer.

Publié dans : tijdschriften
21 september 2020

Burda style - best of rokken is klaar!

Uitdagende maxi-rokken, speelse mini-rokjes, smalle rokken met vrouwelijk silhouet: er is waarschijnlijk geen ander kledingstuk in zoveel lengtes en variaties verkrijgbaar als rokken. In het nummer ‘Best of...’ hebben we de favoriete modellen van onze community en de burda style-redactie in een tijdschrift verzameld. Van kort tot lang, van eenvoudig tot stijlvol, van makkelijk tot hard: je vind ze allemaal in dit nummer. Zoek je favoriete model uit en ga aan de slag!

Publié dans : tijdschriften
20 september 2020

Burda style oktober ligt nu in de winkel

Het is een geweldig jaar voor het tijdschrift burda style van uitgeverij Aenne Burda! Want ons tijdschrift bestaat 70 jaar en het is in de loop der jaren uitgegroeid tot hét zelfmaakmodeblad dat over heel de wereld internationaal bekendheid geniet. Het oktobernummer 2020 is dan ook het speciale jubileumnummer! Al de cover met de geweldige elegante jurk in vintage look en de goudkleurige touch verraadt dat het hier om een speciaal nummer gaat!

En zoals elke maand vind je in burda style trendy collecties met meer dan 40 modellen. Wij kijken natuurlijk terug op de vele jaren. Het resultaat: een collectie met klassieke modellen (met achtergrondverhalen). Maar dat is natuurlijk niet alles! Laat je verleiden door de collectie in het groen, de collectie met etno-dessins, de ontspannen homewear look en voor de kinderen vlotte herfstkleren.

Publié dans : tijdschriften
11 september 2020

Burda easy nr 5 is klaar!

Goed nieuws, ook al is je zomer officieel al voorbij, wij genieten nog even na van al die zomerse dagen! Onze jurkjes en shirts kun je als het frisser wordt ook met een jasje dragen. Met onze modellen kun je een complete collectie samenstellen. Extraatje: het glamourachtige jasje kun je ook met behulp van onze online tutorial maken (ondertitel activeren)!

Publié dans : tijdschriften