Maandelijkse Archieven: Augustus 2020

24 augustus 2020

Nieuw nummer: burda creative – maak deze accessoires

Bij de zomer denken wij aan zon, zandstrand, perfecte bruine kleur en Italiaans ijs. Of ben je eerder een liefhebber van de bergen en van lange wandelingen of fietstochten? Aan het einde van de zomer (als de herfst zich al met koele avonden aankondigt) kun je ook alweer na gaan denken over nieuwe projecten die je wilt gaan maken. Het hoeven geen grote projecten te zijn, je kunt ook tussendoor even de tijd nemen om bijvoorbeeld van restjes stof iets te naaien. En precies voor deze momenten hebben wij het nieuwe nummer van burda creative samengesteld. In dit exemplaar vind je leuke ideetjes om accessoires te maken, de ene keer een tasje, de andere keer sieraden of allerlei praktische spulletjes. Kijk met ons mee!

Publié dans : tijdschriften
16 augustus 2020

Het septembernummer van burda ligt in de winkel!

Wist je dat de designers per jaar minder collecties maken? Ze willen zich weer meer concentreren op duurzame mode die niet voor een enkel seizoen bestemd is, maar die vele jaren mee kan gaan. Ook onze lezers kunnen op hun manier een bijdrage leveren aan dit nieuwe nadenken over een duurzamere wereld. En niet alleen nadenken, maar ook doen! Door bijvoorbeeld zelf kleding te naaien en deze niet na één seizoen weer weg te doen (geen haar op mijn hoofd denkt aan daaraan!). Iedere hobbynaaister is trots op het zelfgemaakte model! In dit nieuwe nummer van burda style vind je veel inspiratie en trendy modellen, zoals de musthave van de maand en twee workshops.

Publié dans : tijdschriften
11 augustus 2020

Nieuw nummer: burda breien nr. 5 – een fijne herfst

De zomer is veel te snel voorbij gegaan, vinden wij... Maar om eerlijk te zijn heeft september ook weer zijn mooie kanten. Het wordt stilletjes aan kouder, maar de kleuren in de natuur worden met de dag interessanter. En plotseling realiseren wij ons dat de herfst een beetje dichter bij komt. Het wordt dus tijd om aan nieuwe projecten te gaan werken. Doe in het nieuwe nummer van burda breien inspiratie op!

Publié dans :