Maandelijkse Archieven: Juni 2020

18 juni 2020

Het julinummer van burda style ligt in de winkel!

Heerlijk: de zon schijnt, je vertoeft een dagje aan het strand, lekker onbekommerd, even genieten, het hoofd vrij maken... Ondertussen ligt er thuis een tijdschrift met de mooiste zomercollecties op je te wachten! Bijvoorbeeld de frisse, vrolijke strandcollectie met gebatikte motieven. Met de tropische prints en felle kleuren ziet een zongebruinde huid er schitterend uit! Ook de kinderen gaan natuurlijk mee naar het strand: kijk naar onze suggesties in maat 92-116! Dit mag je echt niet missen! Maar ook de kleurrijke prints en ongecompliceerde stofjes van de romantische look met boho-details is geweldig. En de liefhebbers van pasteltinten kunnen hun hartje in het julinummer van burda style ophalen. Dit wordt een heerlijke zomer!

Publié dans : tijdschriften
14 juni 2020

Nieuw nummer: Best Of Tops 2020  - welk model ga je maken?

Terwijl je voor het naaien van een jurk een aardig aantal uurtjes nodig hebt, kun je een shirt, topje of blouse binnen veel minder tijd naaien – een middagje kan al voldoende zijn. daarom hebben wij In dit nummer ‘best of tops’ onze bestsellers verzameld. bij de keuze van de modellen hebben wij erop gelet dat ze allemaal een of meerdere bijzondere details hebben. goed om te weten: alle modellen worden stap voor stap uitgelegd, zodat je als het ware elke stap na uitvoering door kunt strepen. overigens: Wij zouden het leuk vinden als je je zelfgenaaide model via social media deelt, zodat de naai-community er ook van kan genieten!

Publié dans : tijdschriften
14 juni 2020

Nieuw nummer: burda style baby nr.  1/2020 is klaar!

Dit is het eerste nummer van burda style baby in dit jaar! En wij willen alle moeders, vriendinnen, tantes, oma's en iedereen die graag babykleertjes naait verrassen met dit verfrissende zomernummer. De modellen in maat 56 tot 98 zijn vanuit een praktisch oogpunt ontworpen, maar zoals je zult zien heeft elk modelletje een heel eigen uitstraling, van romantisch lief tot lekker sportief. Elk het handige van dit tijdschrift is dat alle modellen op een kant-en-klaar werkblad staan en met stap-voor-stap-uitleg met tekeningen toegelicht worden. Dus ook ideaal voor beginners! Dat wordt een mooie zomer!

Publié dans : tijdschriften
8 juni 2020

Nieuw nummer: Burda breien - geniet van de zomermaanden!

De zomer is er! Een stralend blauwe lucht, met blote voeten door het gras lopen, genieten van warme nachten – wij houden van de zomer! En van lichte, luchtige modellen in mooie kleuren en zachte pasteltinten, net als een heerlijk verfrissend ijsje! In de ‘witte’ zomermodellen ziet de huid er stralend uit. Voor de linnen projecten is een mix van zachtgeel, beige en gebroken wit de ideale combinatie. Kortom: met dit nummer kun je een fantastische zomerreis maken, ook thuis vanaf de bank.

Publié dans : tijdschriften
8 juni 2020

Nieuw nummer: Ahoi, babymatroos! Leuke spulletjes om te naaien

Ben je in blijde verwachting? Of krijgt je vriendin een baby? En wil je de tijd naar het moment van de geboorte verkorten door spulletjes voor de babykamer te maken? In dit nieuwe nummer van burda creative staan maar liefst 19 projecten voor baby's. Je kunt ze zelf maken, maar ook moeders, zussen, tantes, oma's, ach, eigenlijk iedereen kan aan de slag. Je kunt een keuze maken uit houder voor speentje in de vorm van een vuurtoren, een zachte deken, een speeldeken met golven, een slinger met vlaggetjes, een inktvis, een vis... en nog veel meer. En als extraatje: een reusachtige walvis en strandhuisjes die als rand tegen de spijlen van het babybedje geplaatst kunnen worden. Oh ja, dan zijn we haast nog de praktische luiertas vergeten! Onze tip: kies zachte stofjes in marinekleurtjes, zodat je een heerlijk maritieme sfeer in de babykamer kunt creëren.  

Publié dans : tijdschriften