Maandelijkse Archieven: Mei 2020

29 mei 2020

Nieuw nummer: burda easy nr 3 - zonnige vooruitzichten!

Dat wordt een leuke uitdaging om met dit derde nummer van burda easy je eigen zomergarderobe te creëren. Je kunt 18 gevarieerde en eenvoudige modellen maken, in de maten 34-44, allemaal stap voor stap uitgelegd met duidelijke tekeningen! In het tijdschrift vind je prachtige topjes en jurken van trendy stofjes. En zoals altijd zijn er voor elk model drie variaties! Zo ook alle andere modellen: jasjes in een nonchalant-elegante look, topjes en jurken met bandjes en een strikceintuur, jurken en een topje met een vierkante hals, een rok met rokstroken en een vlotte broekmet een geraffineerde opening.

Publié dans : tijdschriften
14 mei 2020

Het nieuwe nummer: de collecties voor juni zijn klaar!

We hebben het beloofd: burda doet al vele jaren zijn best om alle hobbynaaisters een grote keuze aan modellen te bieden én wij blijven dit ook doen! Ook in dit nummer geven wij jullie ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum een kijkje achter de schermen en laten wij zien hoe een model - de vrolijke jumpsuit van de voorpagina - van ontwerp tot genaaid, gefotografeerd model in het tijdschrift komt te staan.

De eerste collectie ‘Zomergenot’ is samengesteld uit casual en kleurrijke looks die zeer aangenaam zijn om te dragen in de zomer, niet alleen de jumpsuit, maar ook andere kleurrijke, frisse modellen.

Bij de collectie ‘Onder de palmen’ trekken Hawaï-dessins in deze zomer weer volop de aandacht – maar zijn deze keer minder
fel van kleur dan in de vorige jaren.

De kleurentrend ‘Ton sur ton’ zijn aquatinten favoriet! Niet voor niets hebben wij voor de komende maanden een collectie met deze kleuren ontworpen.

Best of de jaren 50: de modellen van deze collectie worden in de maten 44-52 aangeboden, met getailleerde snitten, mooie retro-details, vrouwelijke pasteltinten. Voor de kinderen ontwierpen wij voor jongens en meisjes een collectie van mousseline, in maat 104-128.

Vintage uit 1959: een mouwloos bloesje met diepe plooien, grote knopen, zachte tint. Trendmodel: een wit bloesje krijgt een romantische uitstraling door de ruches bij de armsgaten.

Publié dans : tijdschriften