Maandelijkse Archieven: April 2020

23 april 2020

Genieten van de zomer

Voor deze zomercollectie hebben de designers zich door de mode uit de Provence laten inspireren. Het resultaat: zachte dessins met bloemetjes, romantische details, luchtige stofjes. Wij weten zeker dat deze collectie in Provence-stijl in de smaak zal vallen – bij groot & klein, want wij hebben modellen voor moeders en dochters ontworpen.

Publié dans : tijdschriften
15 april 2020

Het meinummer van burda style is klaar!

Het meinummer van burda style komt gelukkig toch in de winkel te liggen ondanks de onaangename huidige situatie. Wij hopen dat u in goede gezondheid verkeert en voldoende energie heeft en gemotiveerd bent om achter de naaimachine te gaan zitten... Ook in dit nummer vertellen wij ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van burda weer een stukje meer over het ontstaan van burda style. En bieden wij in het tijdschrift weer verschillende collecties aan: we beginnen het nummer met een zomercollectie onder het motto ‘genieten in de zomer’ – voor moeders & dochters! Liefhebbers van rokken en blouses maken we graag attent op onze speciale collectie. Sportievelingen zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de sportieve modellen met neon-accenten.  De plusmode staat in dit nummer ook in het thema van het komende seizoen: EINDELIJK ZOMER! En nog twee extraatjes: een geruite jurk als designersnit en een retro-jurkje uit de jaren 60. Wij zijn ervan overtuigd dat de zomer toch een succes kan worden!

Publié dans : tijdschriften
3 april 2020

Burda creative: projecten voor in huis!

Herken je dit: je zit achter de naaimachine, je concentreert je op het naaiwerk waar je mee bezig bent en ondertussen vergeet je de wereld om je heen! In het kort komt het erop neer dat het naaien van projecten een heel simpele manier is om je te ontspannen, terwijl je je wel inspant... In het nieuwe nummer van burda creative presenteren wij projecten voor in huis, van handige boxen, bloempotjes tot een boekomslag. Laat je verleiden om deze mooie (handige) spulletjes te gaan maken. Veel plezier!

Publié dans : tijdschriften