Maandelijkse Archieven: Maart 2020

23 maart 2020

burda breien: de lente mag nu beginnen!

Wij op de redactie zijn het allemaal met elkaar eens: wij zijn blij dat de lente er aankomt. Dit vieren wij met felgekleurde modellen met een goed-humeur-factor: oranje, zonnegeel, mooi roze en felrood. Deze kleuren trekken de aandacht. De snitten zijn daarom vrij eenvoudig, maar hebben wel een eigen karakter. Het zit ’m in de kleine verschillen. In dit nummer staan bovendien zeven modellen van
biologische garens die stuk voor stuk voor een fijn levensgevoel zorgen. Maar wij hebben ook aan de haakfans gedacht: maak een vest of een van de leuke tassen!

Publié dans : tijdschriften
20 maart 2020

Zin om lentekleding te maken? Kijk in burda plus

Maak nieuwe kleding met burda plus lente / zomer 2020! Een nieuwe collectie in grote maten, met bedrukte stofjes in opvallende kleuren, van moderne stofjes. U kunt een keuze maken uit 18 modellen die in maat 44 tot 60 aangeboden worden. Van een eenvoudig shirt, een stijlvolle jumpsuit, een maxi-jurk en een bedrukte broek: in elke outfit zie je er perfect uit! Alle modellen worden stap voor stap uitgelegd. En natuurlijk geven wij vele tips en deskundig advies om het patroon aan te passen. Met dit nummer ziet de zomer er geweldig uit!

Publié dans : tijdschriften
19 maart 2020

Lentegevoelens

We kunnen de dikke kleren nog niet in de kast te leggen, maar elke keer als de zon tevoorschijn komt, zijn we meteen beter gehumeurd en ziet de dag er een stukje vrolijker uit. We kunnen de lentegevoelens dan niet meer onderdrukken. Gelukkig maar! We krijgen zin om nieuwe kleren te maken. En waarom niet? Creatieve vrouwen voelen hun vingers al kriebelen en willen het liefst nieuwe inspiratie opdoen. Dat kan!

Publié dans : tijdschriften
16 maart 2020

Begin het voorjaar met burda easy nr 2

Het tweede nummer van burda easy is klaar! Met maar liefst 18 modellen in maat 34 - 44 voor een vrolijke start van de lente. Alle modellen worden stap voor stap met behulp van tekeningen uitgelegd. En ook deze keer: wij leggen 1 model in een tutorial online uit - bekijk op je gemak hoe je een shirt met lange mouwen maakt. Kijk hieronder verder welke modellen in dit nummer staan: topjes en blouses, rokken en jurken, broeken. De lente ziet er veelbelovend uit!

Publié dans : tijdschriften
16 maart 2020

het aprilnummer burda style is klaar!

In april voelen we de lente steeds dichterbij komen. Zeker als je de collectie in echte lentekleuren – ook met bloemen – ziet. Naast deze eerste collectie hebben wij modellen voor in huis ontworpen - voor groot en klein. Voor de plusmode hebben wij ons laten inspireren door de bohème-look – het resultaat: een luchtige kleding voor het voorjaar. Dan hebben wij een speciale collectie ontworpen met het thema: Viva la Diva – wij hebben een heleboel films bekeken en hebben ons voor nieuwe jurken, outfits en een jasje laten inspireren. En dan hebben wij nog een extraatje in dit nummer: ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van burda kun je meedoen aan een prijsvraag! Nieuwsgierig? Kijk dan nu in de winkel, want daar ligt het aprilnummer al klaar!

Publié dans : tijdschriften