Maandelijkse Archieven: Februari 2020

27 februari 2020

Grote vrijheid

De western-look uit de jaren 70 is terug – deze keer heel vrouwelijk met geraffineerde snitten en van prachtige stofjes, met borduurwerk en ruches. Een unieke collectie die je niet mag missen.

Publié dans : tijdschriften
20 februari 2020

Hoi zomer waar ben jij? Het nieuwe nummer van burda kids

Wij presenteren het nieuwe nummer van burda style met kinderkleding onder het motto: ‘Wij hebben plezier’. En wij vragen ons af waar de zomer is... Nou, je kunt er van op aan dat die er heus wel aan komt, al zal dat nog even duren. Maar je kunt al wel beginnen met het maken van nieuwe kleding voor de kinderen. Alle modellen in dit nieuwe nummer staan in maat 104-146 op het werkblad. De modellen zijn voor meisjes en jongens, sommige modellen zijn voor beiden geschikt. Groot pluspunt: de patronen kun je meteen uitknippen - zo kun je tijd sparen! Kies kleurrijke stofjes met prints, dat vinden de kinderen leuk.

Publié dans : tijdschriften
16 februari 2020

De mode voor de maand maart is er!

Een ode op in de lente! Met het nieuwe nummer van burda style kun je van top tot teen van de lente genieten. Maar voordat je met het bladeren begint, lees je eerst de reportage ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van de uitgeverij van Aenne Burda.Het thema: trouwjurken! En zoals elk jaar presenteren wij in het maartnummer een trouwjurk, deze keer een romantisch model van ‘elfenkleid’. Passend bij dit thema hebben wij een retro-model gekozen: een chic crèmekleurig jurkje van jacquardstof. Maar je kunt natuurlijk ook van de andere collecties in dit nummer van de lente genieten! De voorjaarscollectie in felle kleuren en met leuke (slangen)dessins maakt de dag meteen een stukje vrolijker – ook als er een lentebui aankomt. De sportieve marine-look is deze keer in de traditionele kleurencombinatie rood-wit-blauw vertegenwoordigd. Met de western-look voel je de vrij en vrolijk. In de business-look in grote maten in rode en oranje tinten ga je perfect gekleed naar het werk. Meisjes zullen blij zijn met de regenkleding in de maten 86-110 – nu kun je toch lekker buiten spelen, ook als het regent. Maar wij gaan er eigenlijk van uit dat de zon toch heel wat uurtjes zal schijnen...

Publié dans : tijdschriften
12 februari 2020

Burda creative : 1 tas naaien, 2 manieren om te dragen!

Nieuw logo: burda creatief wordt burda creative!

In feite zit er maar een klein verschil in de aanpassing van de naam van burda creatief naar de Engelse naam burda creative, en om eerlijk te zijn verandert er ook niets aan de inhoud! Wij zijn het initiatief om een extra tijdschrift met creatieve ideetjes gestart om alle mensen die op het gebied van naaien meer willen doen dan alleen maar zelfmaakmode maken. Met stof en andere materialen kun je bijvoorbeeld ook een tas maken... In het nieuwe nummer van burda creative staan 10 exclusieve tassen die je stap voor stap met behulp van tekeningen kunt maken. Het leuke van deze 10 tassen is dat ze allemaal op twee manieren gedragen kunnen worden. Dit is natuurlijk heel handig. Je hoeft dus niet eens van tas te wisselen als je hem overdag als rugzak draagt en 's avonds als handtas. Praktisch, toch? Nieuwsgierig? Het tijdschrift ligt nu in de winkel!

De thema's die in de extra uitgaven burda creative staan, variëren van accessoires, cadeautjes, praktische ideetjes en nog veel meer. In het eerste nummer van burda creative 2020 staan tassen. Het is bestemd voor iedereen – voor beginners en gevorderden. Veel plezier!

Publié dans : tijdschriften