Maandelijkse Archieven: Januari 2020

24 januari 2020

Mooie voorjaarscollectie

Mooi... … net als de eerste lentedagen! In het februarinummer van Burda style staat een prachtige voorjaarscollectie waarin wij effen modellen gecombineerd hebben met exemplaren met (paisley-)prints. Trendy (paisley-)prints maken in het komende seizoen de dienst uit. Ondanks het 'drukke’ motief stralen ze rust en gelatenheid uit, zeker als je ze met effen kledingstukken combineert, dan komen ze nog beter tot hun recht! Laat je verrassen door deze harmonieuze lentecollectie.

Publié dans : tijdschriften
14 januari 2020

Verrassend: het eerste nummer van Burda easy!

Een nieuw jaar, een nieuw begin! Dus: start nu met de verrassende editie van Burda easy. Wil je zelf designermode maken? Ons antwoord daarop is: Dat doe je met Burda easy. Ook beginners kunnen deze modellen maken! De modellen in dit eerste nummer zijn trendy en gemakkelijk te maken. De verschillende variaties van blouses, sweaters, tops, rokken, broeken en jassen zorgen ervoor dat je met basispatronen verschillende outfits kunt maken. En zoals altijd: elk model wordt stap voor stap met duidelijke tekeningen toegelicht. En als extraatje: volg de instructievideo om de trui te naaien! Dit mag je niet missen!

Publié dans : tijdschriften
14 januari 2020

Het februarinummer ligt nu in de winkel!

Dit jaar is een speciaal jaar voor Burda: wij vieren het jubileum van het 70-jarig bestaan! Wij zullen regelmatig iets over de geschiedenis van uitgeverij Aenne Burda vertellen. In het februarinummer hebben wij de belangrijkste gebeurtenissen op een rijtje gezet, geïllustreerd door foto’s. En natuurlijk beginnen we in dit nummer met de collecties voor het voorjaar! Bij de eerste collectie worden vrouwelijke snitten gecombineerd met indrukwekkende dessins en kleuren. De tweede collectie is een hommage aan de actrice Diane Keaton die met haar zwart-witte mode de aandacht binnen de modewereld trok. Na een bezoek aan de modestad Parijs hebben onze ontwerpster een stijlvolle lentecollectie in zachte pasteltinten samengesteld. Laat je inspireren! Typerend voor de bluscollectie in de maten 44-52 zijn de gestreepte stofjes die verticaal, dwars en diagonaal verwerkt worden!  Voor meisjes hebben wij leuke exemplaren in maat 116-140 ontworpen. Het trendmodel van de maand is een korte trenchcoat die deze lente niet mag ontbreken! Het retro model is een nabootsing van een jurkje uit de jaren vijftig, gemaakt van een jacquardstof met prachtig bloemenmotief.

Publié dans : tijdschriften