Maandelijkse Archieven: Oktober 2019

16 oktober 2019

Het nieuwe babynummer ligt in de winkel!

Wij presenteren hier het tweede nummer van Burda baby! In dit nummer staan prachtige creaties in de maten 56-98. De modellen zijn praktisch en sommige kledingstukken kunnen in verschillende varianties gemaakt worden - en zijn voor jongens en meisjes geschikt. Ook kun je leuke accessoires en speelgoed maken. Bovendien: een praktische luiertas voor onderweg. Daarnaast een heleboel tips die essentieel zijn voor het welzijn van de baby en advies om de ouders te ondersteunen. Goed om te weten: alle modellen worden stap voor stap met tekeningen toegelicht!

Publié dans : tijdschriften
16 oktober 2019

De mode voor de maand november is er!

November is de overgangsmaand tussen herfst en winter. In deze periode brengen we steeds meer uurtjes door in huis. Je hebt dus meer tijd om achter de naaimachine te gaan zitten. We beginnen met het trendmodel: een kort rechthoekig jasje. Dan volgt een spannende herfstcollectie in natuurtinten, gemaakt van zachte materialen. Bij de kleurentrend ‘black is beautiful’ worden geraffineerde snitten klassiek en trendy met elkaar gecombineerd Voor iedereen die van ruiten houdt: de college-look is er weer! Deze keer ligt de nadruk op sportief-elegante modellen. Voor de maten 44-52 hebben wij een collectie ontworpen met sportieve snitten van comfortabele materialen die een moderne en futuristische uitstraling hebben. De kindermode wordt opgefleurd door speelse dierenprints. Last but not least: een mantel uit 1959 en een avondjurk van designer Irene Luft.

Publié dans : tijdschriften
7 oktober 2019

Nieuw nummer: ik maak mijn eigen tas!

Op blogs en social media en in groepen op Facebook zien we steeds vaker het thema TASSEN: in alle soorten en maten, van toilettas tot rugzak. Wij hebben daarom besloten om het volgende nummer van Burda creatief aan tassen te besteden. In dit nummer staan in totaal 11 uiteenlopende modellen. Het leuke van deze tassen is dat de ontwerpster samen met haar volgers de basis voor de modellen vastlegde: stof, vorm, kleur van de fournituren, versieringen en andere details ... De modellen zijn voor iedereen geschikt: van beginners tot ervaren naaisters. De instructies worden stap voor stap met behulp van foto’s toegelicht. Ga nog vandaag aan de slag!

Publié dans : tijdschriften