Maandelijkse Archieven: Augustus 2019

21 augustus 2019

De mode van september is er!

Wil je aan een nieuwe persoonlijke collectie voor de herfst gaan beginnen? Dat kan met het nieuwe nummer van Burda style! Zoals elke maand hebben wij verschillende thema's gekozen die wij graag even in het kort voorstellen. Als blauw je lievelingskleur is, kun je je hartje ophalen met de collectie 'Into the blue'. Gaat je voorkeur uit naar pasteltinten? Dan kies je onze tweede collectie. Liefhebbers van vintage mode zullen meteen verliefd worden op onze trend met de musthaves uit de jaren 60. Voor de grotere maten hebben wij tevens een vintage collectie samengesteld. Ook het retro-model mag je niet missen! Uniek: voor de kinderen hebben wij een folkloristisch thema gekozen: het oktoberfeest. Laat je verrassen!

Publié dans : tijdschriften
21 augustus 2019

De herfst wordt nog mooier met Burda EASY

De herfst ziet er veelbelovend uit met dit nummer Burda Easy. Met jurken en shirts met brede volants beginnen we de herfst op een kleurrijke manier. De tijdloze denimstoffen laten zich van de mooiste kant zien. Wij zijn ervan overtuigd dat de herfst alleen maar mooi kan worden met onze collectie die uit jurken, shirts, sweaters, rokken en broeken bestaat. Elk model heeft drie variaties. En opdat iedereen de modellen kan maken, worden alle instructies met tekeningen stap voor stap toegelicht. En nog een extraatje: de denim minirok kun je ook met behulp van een video-tutorial vmaken. Met veel naaitips! Succes!

Publié dans : tijdschriften
2 augustus 2019

Creatieve naai-ideetjes: voor de herfst en winter

Ja, het is nog steeds zomer, maar je kunt beter vroeg beginnen met nieuwe spulletjes voor de herfst te maken. Laat je verleiden door deze lieve vos en zijn kameraadjes de eekhoorntjes. Zij maken een wandeling in het herfstbos tussen de paddenstoelen door. Maar je kunt ook prachtige pompoenen, appels en peren maken. En omdat wij in dit nieuwe nummer van Burda creatief twee thema’s aanbieden, kun je ook al meteen decoratieve spulletje voor de winter en de kerst maken.

Publié dans : tijdschriften